- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Enszuke #10047 üzenetére
Max fogyasztást néztem nem video lejátszást. Szerintem korrektebb, mivel ha csak videora használod akkor minek kéne bele core vagy más erős (drágább) proci?
Az meg a másik, hogy ha 1.5x fogyasztással számolsz (50W körül) akkor a gyengébb (vagy drágább) 775, core-okat nézed, amik sebességben (vagy árban) sem olyan acélosak. Egy normál c2d vagy i3 2100 lappal, mindennel együtt a 80-100w közötti kategória már. Ahogy egy x2 is.
- Tehát akinek nem kell ilyen fogyasztású/árú/teljesítményű gép annak Atom/Ion/Brazos. A többi felesleges és/vagy többe kerül, több vele a baj. (hűteni, 24p, stb...)
- Ha pedig a cpu erő kell akkor core (vmi 3ghz körüli, ha már erős kell), ha 24p is kell akkor x2. Nálam a (erős, szintén 3ghz alatti nem celeron) 775-re nincs jó érv. (1 éve még lett volna, de ma már nincs.)24p: Nem értem mit akartál az idézettel. Mit értesz azon, hogy komolyan meg kell dolgozni a hibáért. Hogy TV kell hozzá? HTPC-t mégis min néz az ember? Nekem ahhoz kéne komolyan dolgozni, hogy monitort kössek rá...
1. De ezen felül sem kell semmiért megdolgozni. Nézed a TV-t és látod, hogy akad. Nv-m van, de ott is volt gond a 24p-vel, a halálba idegesített, hogy meg-megakad a film. Nem figyeltem vagy utánaolvastam, hanem simán használat közben észrevettem... és utána derítettem ki mi is a gond.
2. És azt se hidd, hogy monitoron (ill. 60Hz-en, ez így pontosabb) minden oké. 60Hz-en lejátszva alapból nem lesz folyamatos. Ott még több az eltérés... szóval az idézett szöveg nem azt jelenti, hogy "meg kell küzdeni" érte. Azt jelenti, hogy 60Hz-en akad minden film... 24Hz-en meg ott lenne a 24p, hogy ne akadjon, de az sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Horgász topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest