Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Köszi.
El is olvastam, azt írta vegyes lesz a felhozatal illetve dlc meg aaa játékot is adnak.
Eddigiek alapján javarészt rpg vagy rpg elemekkel rendelkező játékokat adtak, aaa címet meg nem.
Ezek után lehet nem jön több rpg játék, és utolsóra valami aaa fog érkezni?
Nincs valami pletyka "lék" a teljes listáról? Csak ne hogy megvegyek valamit aztán két nap múlva meg adják itt -
-
-
Golden9
veterán
Skull and Bones - Free Trial - Epic Store
-
Golden9
veterán
-
robogo81
senior tag
Szia!
Valószínűleg a játékban több profilja van,és valahogyan kapcsolatba akar lépni a másikkal pl.:
Szerepjáték,felszerelés/pénz megosztás ,átadása a közös céhben ,valami versenyzős/lövöldözős:közös gyakorlószoba ahol nem zavarnak be random formák gyakorolni,stb.Talán.#661: Köszi!
-
SenorGrande
senior tag
Egy fontos dolgot kifelejtettél. Mindenképpen az akció kezdetekor neki kell állni frissítgetni az oldalt, nehogy ne elsőként kapd meg. Amennyiben fél órán belül nem sikerül, - akár több topikban is - neki kell állni vért hányni, és fejet falba verős emotikont használni.
Amennyiben sikerült, de nem tetszik a játék, teljes jogossággal lehet lefitymálni azt. Vérhányás ilyenkor nem indokolt, de tudasd mindenkivel, hogy má' megin' valami szart adtak. -
modflow
veterán
Köszi, de vagy béna vagyon, vagy az Epic lol, hogy beállítom a kettős azonosítást, hogy ha valaki be tudna lépni, akkor ne tudjon jelszót cseréli, erre látom, hogy ha bent vagyok, simán kikapcsolom az SMS értesítőt, ahelyett, hogy kikapcsolásra kattintva küldene megint SMS-t.
Ez most komoly???
Mindenütt, gmail, steam, stb. ha jelszót akarok cserélni, küld egy mail-t, hogy erősítsem meg, valóban én akarok jelszót cserélni.
Ez itt akkor nincs? -
Golden9
veterán
Áprilisra jött mégegy ingyenes Unreal Engine eszköz.
Animal Farm Sounds -
Vertigo18
addikt
Igen, behúztam az alapjátékot még egyszer. Fura is volt, hogy még egyszer meg tudom "venni", hiszen ilyenkor azt szokta kiírni, hogy "owned" (már megvan). Miután másodszor is behúztam, az alapjáték mellett megjelent, hogy "owned" (ergo harmadszor nem tudom behúzni), az említett DLC mellett a buy gomb virít, a "purchase history" oldalon pedig az utolsó tétel az "Alien Isolation". Nincs nyoma sehol sem a Dlc-nek...
-
Golden9
veterán
A HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 1 GOTY Edition is a fiókhoz adható a harmadik rész megléte nélkül.
Szerk.: A "kosárba" adás után lesz ingyenes.
-
mefistofeles
veterán
-
elod22
senior tag
Sajnos még nem sikerült. Adok neki még egy kis időt, de szerintem ebből refund lesz és megveszem más helyről.
Eddig ezeket próbáltam és nem hozott semmi eredményt:
-újratelepítés
-directx, net framework és vcredist frissítése
-hiányzó dll fájlok bemásolása windows mappába és az epic games mappába
-xinput1_3.dll kicserélése
-szarakodás a compatibility móddal
-különböző parancsok futtatása cmd-ben -
Golden9
veterán
-
-
Golden9
veterán
Jött még kettő.
Football Manager 2020 - Szeptember 24-ig ingyenes.
Watch Dogs 2 Standard Edition - Szeptember 24-ig ingyenes. -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Shadowrun Collection - Szeptember 3-ig ingyenes.
3 out of 10, EP 4: "Thank You For Being An Asset" - F2P -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION - Június 18-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Borderlands: The Pre-Sequel - Ultra HD Texture Pack, megintcsak ingyen.
-
Golden9
veterán
A hozzá való Ultra HD Texture Pack szintén ingyenes.
-
Zoolee1976
aktív tag
-
Golden9
veterán
A játék store linkje az ingyenes játékok oldalára visz, az is lehet, hogy oda teszik be game pass szerűen, és csak pár hónapig lesz ingyenes.
-
Golden9
veterán
"Május 21-ig csak aktivált kétfaktoros hitelesítővel lehet behúzni az ingyenes játékokat."
Tegnap kipróbáltam, akkor kérte, ma meg nélküle is be tudtam húzni a For The Kinget a 354-dik fiókomra.
Lehet hogy kikapcsolták, mert sokan panaszkodtak, hogy nem kapták meg a mailt.
-
robogo81
senior tag
Nem gond ha a biztonság miatt csinálják,mondjuk én az emailt választom a háromból,a számomat inkább nem adnám meg ha nem muszáj.
Csak fura hogy eddig nem nagyon kellett az epicnél a 2 lépcsős dolog,kivéve akkor amikor a fiókot létrehoztam,de az inkább az eredetiség miatt kellett,hogy az enyém az email cím.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Linux haladóknak
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max