- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Köszi, közben nálam is megy már... 4 gépen, 5 accal próbáltam, mindenhol ugyanaz a hiba fogadott fél órán keresztül...
-
Vertigo18
addikt
Másnál megy az Epic? A launcherbe se tudok bejelentkezni...
-
Vertigo18
addikt
Jól számolok?
Ha megveszem a Far Cry New Dawn Ultimate Editiont, az tartalmazza a Far Cry 5 Goldot + Far Cry New Dawn Deluxe Editiont, mindez 5290 Ft-ba kerül a kuponnal...
De ha külön megveszem a Far Cry 5 Goldot + Far Cry New Dawn Deluxe Editiont, akkor mind a kettőre megkapom a kupont és úgy 4580 Ft-ba kerül?
Amikor kosárba próbálgatom, ennyi jön ki. Mi ebben az értelem? Fanaticalon legalább, ha megveszed egyben (ergo a New Dawn Ultimate editiont), akkor van egy kis kedvezmény ahhoz képest, mintha külön-külön vennéd a kettőt. Bár még így is drágább az Epicnél.
Uplayt is néztem, de azt elengedtem, nagyon drága ezekhez képest. -
Vertigo18
addikt
Ez azért érdekes így... Egyébként ugyanazt próbáltam ki, mint amit javasoltál, így már szerepel az eltávolíthatóak listáján.
Azért köszönöm!
-
Vertigo18
addikt
Hogy lehet az, hogy nincs az Epic Games Launcher a Vezérlőpultom eltávolítható elemei között? Konkrétan szeretném uninstallálni, de nem találom sehol...
-
Vertigo18
addikt
Igen, behúztam az alapjátékot még egyszer. Fura is volt, hogy még egyszer meg tudom "venni", hiszen ilyenkor azt szokta kiírni, hogy "owned" (már megvan). Miután másodszor is behúztam, az alapjáték mellett megjelent, hogy "owned" (ergo harmadszor nem tudom behúzni), az említett DLC mellett a buy gomb virít, a "purchase history" oldalon pedig az utolsó tétel az "Alien Isolation". Nincs nyoma sehol sem a Dlc-nek...
-
Vertigo18
addikt
Srácok, volt nemrég egy akció, Epicen az Ark című játékot lehetett behúzni. Behúztam magamnak, meg a fiamnak is, de nem tudunk sehogysem csatlakozni egymáshoz. Ez most csak egy egyjátékos rész volt, amit ingyen adtak, vagy én bénázok?
-
Vertigo18
addikt
Kicsit olyan érzésem van, mint a Steamen, amikor beindul egy vásár
Nem tudom behúzni a B2 HD packot... -
Vertigo18
addikt
Másnál is halálán van az Epic kliens és honlap?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest