- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pista0001
addikt
Minden más játékot szinkronizál, egyedül a HL-t nem. Rövid guglizással azt találtam, hogy valami cache-t a gépen üríteni kell, de ez nem volt megoldás. Pár hete már akartam az epic-nek írni, de arra bíztatják a jónépet, hogy előbb a fórumon tájékozódjanak, hátha van megoldás. Akkor épp nem működött a fórum, úgyhogy elsikkadt a dolog, tegnap meg eszembe jutott, ahogy láttam itt a választ.
-
Pista0001
addikt
Biztosan nem. Próbál szinkronizálni, innen tudom, hogy április 3. óta nem megy. Indításkor kiírja, hogy a felhőben április 3. az utolsó mentés dátuma, a helyi állapot meg az épp aktuális utolsó játéké, megkérdezi, hogy mit szeretnék. Mindig azt választom, hogy a helyit töltse fel, de nem valósul meg végül soha. Játék után is mindig próbálkozik, de nem jár sikerrel.
-
Rexcor
őstag
Köszönöm! Igazad van! Most megnéztem én is és kiderült hogy a Batman Arkham Knight-nak nem volt cloud mentése és ezért vesztettem el minden adatot, gondolom a Jedi Fallen Order-nél is hasonló a helyzet mert ott is elszálltak a mentések. Vagy mert most az EA app-ból települt és onnan tudtam csak indítani, míg korábban ha jól emlékszem epic-ből ment. Hát ez van, mostantól majd a gépes mentéseket is tárolom hogy ne járjak így a jövőben.
-
7Sony7
addikt
Az a fura, hogy a videóban látszik, hogy az epic-ről van letöltve neki is, és ott van a magyarosítás linkje. Mondjuk az epic indítót megnyitva más verziószámot ír ki a játékhoz, mint a játékot megnyitva az infóban. A magyarosító progit elindítva meg van gog, steam, stb, csak epic nincs. Kehet kipróbálom akkor mindet, hátha...
-
vorosmarti
senior tag
Gondoltam is magamba, hogy hogy a francba változtattam meg, nem találom, hogy lehetek ilyen béna....
Ezek szerint kivették ezt a lehetőséget?Biztosan volt ilyen beállitas régebben, mert nem egy alkalommal állitottam át. Gondolom kivették, ami azért is érdekes, mert a cache location még benne van és állitható.
-
chemand
aktív tag
Megvettem (május hónapban) a Days Gone játékot, meg is van róla a PayPal tranzakciós email, a számaforgalomnál is látom ha belépek a fiókomba. 13.800 Ft-ot fizettem érte, a címzettje az Epic Games International S.a.r.l
Májusban többször is játszottam vele. Néhány hete megint szerettem volna játszani vele, de a Library-ból eltűnt a játék. Írtam az Epic Games-nek. Ők számlát kértek tőlem, de sajnos azt nem találtam az email fiókomban. Azt írták a számla nélkül nem tudnak segíteni. Szerintem egy véletlen folytán kitöröltem több emaillel együtt, már a kukában sincsen. Így jártam.Elképzelhető, hogy feltörték a fiókomat és lenyúlták a játékot? Nem tudom, hogy ez lehetséges-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest