- Mobil flották
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Köszi, ezzel a kuponnal már bezsákoltam a RDR2-t 10900 HUF-ért.
Nem volt sietős, amúgysem nagyon van időm játszani, most meg a Far Cry 6 végéig (nálam ez az egyetlen "azonnal kell"-sorozat), ami az én tempómmal még pár hónappal odébb lesz, semmiképp sem tudom elővenni, de korábban azért már előfordult néha, hogy jó lett volna, ha meg van, lett volna időm belekezdeni, de fájt volna a 60€. Valószínűleg karácsonyi ajándék lesz ez nekem magamtól. -
l.skywalker
titán
Epic Games Store | Halloween Sale
És van külön filter az kuponos árra is:
Epic Games Store | Halloween Sale | 4390.- Ft < -
ledgeri
nagyúr
50 karakter full random (jelszókezelős)
Van ami beveszi az ilyeneket,:/1»W.²{z\«!6¹&´¾ªV%ê¥5"]7âÖ¹ÄN«*Lkþ&£Ú-«¨®Âmè3rG¤y
van ami csak az ilyeneket{};"vk:@2c2^mHamb0=5w+"DApKQt;,b6/G=;#.|i]"_%h\??^
és persze akad olyan is, aki A-z, 0-9 és 16 karakter vagy kevesebb...
[link] ellenőrizendő, vagy másképp...Ha már jelszókezelő is be van iktatva, akkor már mindegy, hogy mennyire sok (a kezelő tud generálni 128-at is), úgy sem rajtad múlik, de legalább ha valaki csak azzal bíbelődik akkor el fog tartani egy ideig neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!