- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #897 üzenetére
A játékokat nem kell, yt-on láttam egy videot, hogy lehet megúszni. Valami olyasmi volt a lényeg, hogy elindítod a letöltést, megállítod azonnal, aztán nyomsz egy ellenőrzést, úgy meg fogja találni a régi telepítést. Keress rá yt-on.
-
magitor
csendes tag
válasz
Winnie The P #895 üzenetére
Ez jó régi de talán működhet, kicsit több lépés valószínűleg mint amit csináltál, hátha bejön.
-
magitor
csendes tag
válasz
Winnie The P #893 üzenetére
Esetleg van a böngészős felületen olyan lehetőség, hogy kiléptet minden bejelentkezett felületről azt lehet kipróbálni, vagy kikapcsolni esetleg prioritást váltani 2FA-n, hátha akkor újra kéri adott gépen az alkalmazásban is.
-
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #891 üzenetére
Ó, bocsi, azt hittem, böngészőben. A kliensnél nem megoldás, hogy kilépsz belőle "manuálisan"?
-
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #888 üzenetére
Böngészőben Epic-es cookie-k törlése
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Winnie The P #860 üzenetére
Most direkt megnéztem, én is megkaptam a szükséges kódot gmail-re!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Winnie The P #860 üzenetére
Milyen email szolgáltatót használsz? freemail félékre el tudnak veszni az ilyen levelek, nekem Gmailre megjönnek.
-
Golden9
veterán
válasz
Winnie The P #387 üzenetére
Ha utána csak alvó állapotba teszed a gépet, akkor igen, de áramszünet esetén állítólag elölről kezdi.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #385 üzenetére
.
-
Golden9
veterán
válasz
Winnie The P #383 üzenetére
Elölről kezdi a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest