- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
ridiculous #900 üzenetére
Jól értem? Magát a klienst szeretted volna telepíteni, de ezt a hibát dobta?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #886 üzenetére
Jó tudni, kösz a visszajelzést!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #881 üzenetére
És a Win Programok és szolgáltatások menüjéből nem lehet eltávolítani, nincs ott külön?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #879 üzenetére
Szia! Semmi gond!
Amúgy pontosan én sem tudom, csak kérdezem, itt fent a sarokban, nincs ott, hogy Uninstall Engine?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #877 üzenetére
Szerintem az szerves része az egésznek, így sehogy. Vagy feltelepítetted és le akarod uninstallálni?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Winnie The P #860 üzenetére
Most direkt megnéztem, én is megkaptam a szükséges kódot gmail-re!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Pista0001 #809 üzenetére
Így konkrétan Win10-11 tapasztalatom nincs, de én egy dologra nagyon odafigyelnék, a
C:\Users\NEVED\ --> ugyan az legyen, mint ami most, mert a mentéseket nem fogja megtalálni semmi, mert változott az elérési út. A Win11-et offline-ba célszerű ez miatt telepíteni, mert ha online-ba telepíted a NEVED rész automatikusan az e-mail címed eleje lesz. Én ezt már szívtam meg igaz Win10 telepítésekor.Azt most így hirtelen nem is tudom, hogy az Epic tud-e olyat mint az összes többi DRM, hogy megadod neki a telepített játékok elérési útvonalát és szépen belistázza azokat magába újra, install nélkül.
-
tibaimp
nagyúr
Még 1 darab ingyenes játék jön ezen a Téli vásáron, vagy ma vége lett?
-
tibaimp
nagyúr
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de eddig nekem nagy csalódás az Epic ingyen játékai...
Angie™: Pedig én tényleg reménykedtem egy RDR2-ben!
-
tibaimp
nagyúr
Van valami szivárgás, hogy mik lesznek a nagy karácsonyi ingyen játékok?
-
tibaimp
nagyúr
Így van! A GOG tud olyat, hogy fent a bal sarokban Settings --> Integrations
Itt tudod szinkronizálni egy csomó klienssel a GOG-ot magát. Én csak a Steam-et adtam hozzá a CP2077 miatt annó.Ezután belistázza oldalra a szalagsávba az összes játékot Owned Games néven:
Itt már nekem a Steam játékok is benne vannak, mert GOG-ra csak 14 játékom van.
Mondjuk azt nm tudom, hogy folyamatosan figyeli-e, de gondolom igen, és akkor frissíti is a listát, mert azóta több, mint 65 játékom van már. -
tibaimp
nagyúr
válasz
MaxxDamage #678 üzenetére
Akkor ezek szerint nincs olyan az Epic esetében, mint az összes többi kliensnél, hogy kvázi megmutatod neki a telepített játékokat az adott könyvtárban, és azokat szépen beolvasva kész is a "telepítés".
Ez mondjuk gáz....
Lenne hova fejlődnie még ennek a kliensnek. -
tibaimp
nagyúr
válasz
vorosmarti #610 üzenetére
Igen, azt én is megtaláltam.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
vorosmarti #605 üzenetére
Baszki!
Több percig kerestem Targis75 kolléga kérdése miatt, hogy hova telepít az Epic alapból, illetve annó én áttettem a telepítési könyvtárat a G:\Epic könyvtáramba, de nem találok semmit a Stettings menüben. Gondoltam is magamba, hogy hogy a francba változtattam meg, nem találom, hogy lehetek ilyen béna....
Ezek szerint kivették ezt a lehetőséget? -
tibaimp
nagyúr
válasz
chris0000 #593 üzenetére
Nem tudom Nálad mi lehet a baj, de én simán be tudok lépni és nem kért jelszó változtatást sem ,illetve már játékot is vettem itt, nem csak az ingyen adottakat, és a fizetéssel, e-mail visszaigazolással sem volt gond.
Nem lehet, hogy ott nálad volt valami illetéktelen belépés próbálkozás? -
tibaimp
nagyúr
válasz
mert_csokis #590 üzenetére
Én sem találtam ilyet. Csak letörölni tudod a játékot, de végleg kiirtani a könyvtáradból, nem.
szerk: annyi, hogy "láthatatlanná" tudod tenni, vagyis ki tudod fent választani a
Filter: All/Installed -
tibaimp
nagyúr
Ez a "minden nap egy új ingyen játék" meddig fog tartani?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
l.skywalker #572 üzenetére
Hogy van pontosan ez a nagy Epic-es év végi ingyen játékok dolog?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #525 üzenetére
Köszi
. Most olvastam az 510-es HSZ-t. Eléggé fapados ez így
. Na mind1, majdcsak fejlesztik.
-
tibaimp
nagyúr
Szevasztok!
Most telepítettem fel az Epic-Games klienset.
Hogyan tudom megváltoztatni a játékok telepítési könyvtárát? Égre-földre keresem, de nem találom sehol.
Át szeretném tenni G:\Epic-Games könyvtárba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest