- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
válasz
_ocsisajt #836 üzenetére
Az email megváltoztatásánál a régi email címre jön a megerősítés, hogy tényleg megváltozott. Ezt gondolom nem kaptál. A belépéshez az email cím szükséges ami az account login név is egyben.(ezt nem lehet megváltoztatni szerintem) Küldtél már nekik recepitet? Mert azon rajta van az email címed, és láthatják, hogy mely címre, mely accountra vetted meg a játékot.
-
San398
őstag
Minden rendben, visszakaptam a teljes accountot. Valahogy ugyanazzal az email címmel két account lett és az "új" felülírta a "régit" és ezért nem láttam semmit az accounton. Nagy tanulság nekem, hogy ne törölgessem ki az Epic-től jövő Receipt leveleket amelyben a vásárlásról kapott nyugta van. Valamint beállítottam a kétlépcsős azonosítást mobilra.
Köszi mindenkinek az ötleteket, segítséget. -
San398
őstag
válasz
SityiSXT #822 üzenetére
Egyik nap még belépve minden megvolt a másik nap meg már üres volt.
Másik gépen és mobilon is ugyanez a helyzet, még a tranzakciós lista is üres.Pista0001: Közben a régi gépemen találtam négy email-t amelyet elküldtem a supportnak, remélem ez elég lesz nekik hogy visszakapjak mindent, de legalább is azokat amelyekért fizettem. nem gmail-t használok
Sőt elküldtem nekik egy paypal fizetésről szóló számlát pdf-ben arra ezt írták: "I must clarify that we cannot look for your Paypal information, but we need your Epic Games receipt" pedig rajta van az ő paypal címük is -
San398
őstag
Nincs "B" account.
A hide library sincs kipipálva, a #814-ben lévő képen látszik a Library,
Nincs összekötve és nem is volt másik klienssel csak a Dying light 2 miatt a techlandgg oldallal (ott meg ok)
PC-ről van szó
Cache reset is megvoltEreshkigal
Nálam a tranzakciók is üresek, mind a web mind a kliens oldalon. -
San398
őstag
Tegnap beléptem az accountomra és üres, minden játék eltűnt a megvásárolt és az ingyenes is. A support a vásárlásokról szóló emailt kéri de én azokat valószínűleg mind kitöröltem mert nem találok a levelem közt egyet se. Valakivel történt már ilyen, megoldás mi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest