- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Szia!
Valószínűleg a játékban több profilja van,és valahogyan kapcsolatba akar lépni a másikkal pl.:
Szerepjáték,felszerelés/pénz megosztás ,átadása a közös céhben ,valami versenyzős/lövöldözős:közös gyakorlószoba ahol nem zavarnak be random formák gyakorolni,stb.Talán.#661: Köszi!
-
robogo81
senior tag
-
robogo81
senior tag
Szia!
Van egy Sandboxie nevű program,talán azzal menne.
Úgy indítja el a programokat hogy elrejti a többi alkalmazás elől,olyasmi mint az egyes tűzfal programoknál az a lehetőség hogy elzárva futtat programokat(sandbox).
Minden változtatást ami a futtatás alatt történt(fájlok,beállítás) külön menti a saját mappájába(de megtartva az eredeti mappaelérést,könyvtárszerkezetet). -
robogo81
senior tag
Február 25.-ig ingyenes.
-
robogo81
senior tag
A neten annyit találtam megoldásnak hogy:
Vagy a C:\Windows\System32\CompatTel\ mappából kellene átmásolni a Api-ms-win-downlevel-kernel32-l2-1-0.dll-t a epic launcher exe mappájába(\epicgames\Epic Games\Launcher\Portal\Binaries mappa).
Vagy ez a fájl hiányzik(mert valami frissítés/defender törölte a C:\Windows\System32\CompatTel mapából)és le kellene tölteni megbizható forrásból és oda bemásolni.
Vagy átmásolni a C:\Windows\System32 mappába simán.
nem 100 hogy minden működik,de van akinek az átmásolás után nem volt hibaablakAz enyémet felraktam a drájvra ha kellene(ha jó hozzá)
-
robogo81
senior tag
Hello! hello.Follow me? okay.
-
robogo81
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
A f2p az ismerősebb volt. -
robogo81
senior tag
Nem gond ha a biztonság miatt csinálják,mondjuk én az emailt választom a háromból,a számomat inkább nem adnám meg ha nem muszáj.
Csak fura hogy eddig nem nagyon kellett az epicnél a 2 lépcsős dolog,kivéve akkor amikor a fiókot létrehoztam,de az inkább az eredetiség miatt kellett,hogy az enyém az email cím. -
robogo81
senior tag
Üdv!Most 6 Batman játék ingyenes(igaz 2 csomag)!
A Batman: Arkham Collection,meg a Lego Batman Trilogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest