- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
joola
aktív tag
Egyébként pedig a Webroot Spy Sweepert ajánlom, elbánik vele.
-
joola
aktív tag
Na megvan a megoldás! Újratelepítettem az XP-t :D
Mostmár jó :) -
joola
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #143 üzenetére
Köszi, hogy próbálsz segíteni, de sajnos nem találtam ilyen dolgot a lapon. Elvileg a privacy-ban kellene lenni ilyennek, de ezen a lapon nincs. Azért ha rájövök mindenképp szólok itt, hogy mi a megoldás.
-
Zoli bácsi
őstag
Na, megkérdeztem számtech. boltban dolgozó haveromat. Aszongya hogy a messenger plussz rakott föl ilyen csúnya dolgokat, amik egy oldalra vittek. Állítólag van az oldal alján valami link, ahonnét le lehet szedni az uninstallt, ami eltávolítja ezt a weblapra vivő szemetet. Ő mondta, ha nem is szó szerint bírtam idézni. No comment.
-
joola
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #141 üzenetére
Ismerem őket :)
A lényeg az lenne, hogy megtudjam, hogy hogy lehet eltüntetni. Operát használok mellette, azzal nincs gond. Csak jó lenne tudni, vagyis bővülne egy kicsit a tudásom :) -
joola
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #138 üzenetére
Na felraktam, beírtam kezdőlapnak a prohardvert, de amikor az explorert elindítom, megjelenik, hogy tölti be a lapot, aztán kiírja, hogy ez a lap nem elérhető és szépen behozza ezt a ssearch.biz-t. SEMMIVEL nem tudtam még kiirtani. Pedig ez jó kis proginak nézett ki, azt hittem ha nem is irtja le, de legalább megkerüli. :(
-
Zoli bácsi
őstag
Engem is az idegbaj kerülgetett, amikor a kezdőlapomat hiába írtam vissza, újraindítás után más lett, de már nem emléxem hogy hova vitt. Semmiféle program nem bírta megtalálni a bűnöst. Azt csináltam, hogy van egy kis magyar nyelvű reklámablak kilövő progim, Ems free surfer mk II a neve. A honosítóműhelyről szedtem le. Na, ebbe van egy olyan beállítás hogy ''kezdőlap rögzítése''. Azóta betonstabilan a prohardver jön a böngésző indításakor :) Múltkor meguntam a pcworld-ös Panda állandó figyelmeztetéseit, hogy letellik a regisztráció, leszedtem, és feltettem a Nod32 magyar változatát. Na ez végre megtalálta azt a kis férget, amit fél éve nem tudtam semmivel leszedni.
[Szerkesztve] -
Jester.c
aktív tag
van olyanod, hogy system32.exe?
Ha igen takarítsd L!
:F :Y wáá, itt ennyi hozzászólásvanmá? :DDD csak az első oldalig jutottam :U
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Asszem ezzel nekem is kurvasok idom ment pocsekba mire megoldottam. Talan HijackThis-t lefuttattam, es az kiirta hogy mi a dll neve, azt csak ugy tudtam letorolni ha atneveztem, es utana toroltem, viszont van egy ehhez hasonlo nevu .exe is ami ezeket a geciket generalja... rendezd sorba datum szerint a filekat a windoz konyvtarba es nezd meg milyen fileok kerultek nemreg a gepre es ami nem ismeros azt delete.. En igy oldottam meg :)
-
T 1000
aktív tag
Hát öcsém ezzel szo..ok én is, már csak a kutyám nem engedtem rá a gépre és nem tudom letakarítani: ugyanógy Adaware + Antivir+manuális írtás+minden kikapcs, bekapcs, aztán már remeg a szám az idegtől..... :O
-
joola
aktív tag
Hali.
Ez ismerős valakinek? Mivel lehet leszedni, mert eddig az összes spy/adware eltávolító csődöt mondott.
[L]http://www.tar.hu/joco1981/exphiba1.JPG[/L] -
[w]
őstag
ó én balga lélek, az imént kimaradt az, hogy: a Panda az isten, a tűzfalak tűzfala, nameg persze használjatok win98-at a Pandához! ;]:DDD
-
[w]
őstag
nos, én a vírusos levelekkel nem is számoltam, mert amilyen szarul a mailbox működik örülök, ha egyáltalán van levelem, amit nem törölnek... :D
nálam minden ''paranoia'' beállításon fut és jómagam is próbálom felvenni ezt a ''viselkedést''. anélkül, hogy tudnám mi az, semmit nem engedek feltelepülni: tanúsítványok, böngésző-kiegészítők, net-gyorsítók, stb. egyszóval semmit, ami lehetőséget adna vmilyen backdoor nyitására.
ez a ''hivatalos'' tűzfalteszt valóban jó ötlet, személy szerint még sohasem láttam ilyen jellegű összehasonlítást! -
Lobonc
tag
megelozes norton internet security 2k3 pro megy online meg adware fut 2 naponta le gapemen dhe hat mindnet nem fog sajna de azert napi 15-20 virusos mailt igen(kb 300 emilem jon naponta melomiatt)
de megelozes az fontos csak azt nem ertem rengeteg ojan netezo van aki azt se tudja mi az a virusirtas azok meg mit kezdenek ijenkor en vedekezek de megis opok vele na mindegy
kene valami ph-s tuzfal-virusirto-feregirto teszt:P
lobonc -
[w]
őstag
én is úgy gondolom, hogy egy jó tűzfal elég a megelőzéshez.
nemtom ki hogy van vele, de nálam össz-vissz van 1 db tűzfal (spf) és 1 db guglitúlbár látja el ezt a feladatot. előbbi megfogja a hijack-eket, utóbbi minden létező popupot, kukit és egyéb szirszart.
ha néhanapján futtatok egy adawaret (talán havonta 1szer), akkor sincs sok munkája: talál 80 kukit, meg 2 hijack-próbálkozást(!), de effektive semmi. pedig én is szoktam netezgetni.
tehát érdemes inkább a megelőzésre fektetni a hangsúlyt, mert rosszabb esetben csak egy format segít, de akkor már késő. -
Lobonc
tag
na ugy nez ki megoldodot de ne kerdezzetek mejik szedte le vegull!
lobonc -
morzsa
aktív tag
nekem is volt ilyen search-ös kezdőoldalam, de az ingyenes avast kiírtotta hipp-hopp [L]http://www.avast.com[/L] Az egyetlen hátulütője, hogy az xp lassabban indul, mert boot közben is vizsgálgat.
-
net84
őstag
ez a keresős sz*rság rátelepedett az én gépemre is. Nem tudtam én sem leszedni, igaz egyedül az ad-aware-t próbáltam. Akkor format lett belőle és pár giga látta kárát. Mára kiokosodtam! Ha ilyen van, akkor ad-aware majd spybot (minden ideiglenes állomány lenyesve, msconfigba minden kikapcsolva, ami nem kell oda! Ha ezután is megmarad a kedves vendég, akkor bootCD-merevlemez tartalmának visszaállítása (format-tal egybekötve) :DDD (minden adat pedig marad egy másik partíción)
Élljen a FAT32 120Gb-on win98-al :))
[Szerkesztve] -
Lobonc
tag
hi
nha kifogytam az otletekbol....
anyam netezgetett hazajovok es ottvolt alul felul searhbar.... na mindegy gondolom adware megoldja nem hijack sem cwsreddel sem spybot talalt 120 bejegyzest kulonbozo vackokrol hat akkor azthittem dhejho:D de nem mert ha vissszairom a nyitolapot origora akkor megin elojon alul egy ijen vacak.. ha meg nem irom akkor a searcweb2.com a kezdolapom... nod 32 is feltttem meg meg nemtom kihagytam e valamit jha regcliner viruskereses 2 keresovel(norton, nod).
a spybot az mindig akarhanyszor futattom megtalalja ezt dso exploit es ''javitja'' de ha futattom ujra megin ottvan... a task managerben meg 2 db iexplore.exe fut 20 mb ot zabbantanak.. es nem lehet kiloni oket mert rogton megjelenik ujra. z inditopultbol is mindent kiszedtem mar amit lehetett dhe az se jho... jha es mindent futattam rendes windowsbol is meg csokkentet modbol is..
win2kt hasznalok sp4 + osszes biztonsagi frissites fenn.
jha es googlet is hasznaltam meg vizslat es 2 napja szopok vele
varom otleteket!
thx
lobonc -
Cane
őstag
amióta hanyagolom az IE-t, nincsenek ilyen jellegű problémáim. amúgy hátha segít ez a topic: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=44464&arc=f[/L]
-
khalox
őstag
Nem, azaz előfordulhat, hogy majd rendszerindítás után panaszkodik, hogy a minap volt itt egy file, most meg nincs - azért kell kiszedegetni a registry bejegyzéseket. is. Bár ez a használhatóságot nem befolyásolja, csak zavaró.
Az AdAware szerintem tud irtani is... be kell állítani, hogy ne karanténozzon, hanem töröljön...
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
Ennyi minden azért magától nem szokott csak úgy feltelepülni... csak nem kellene minden kérdésre YES-sel válaszolni :), ami feldob az explorer?
A
c:program filescommon filescmeii
c:program filescommon filesgmt
c:program filesdashbar
c:program filescommon fileswintools
c:program files oolbar
könyvtárakat törölni...
...ha másképp nem megy SAFE-mode-ból (rendszerindításkor F8 nyomogatása). -
scang
senior tag
ok. kösz.
már a @-om tele van vele.
a notepadom-om ugyanugy bezáródik.
a Nav nem talál semmit.
ArchiveData(auto-quarantine- 29-07-2004 12-47-06.bckp)
======================================================
ALEXA
ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
obj[0]=RegKey : SOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerExtensions{c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a}
CLARIA
obj[1]=RegKey : CLSID{21FFB6C0-0DA1-11D5-A9D5-00500413153C}
obj[2]=RegKey : SOFTWAREGator.com
obj[13]=Folder : c:program filescommon filesCMEII
obj[14]=Folder : c:program filescommon filesgmt
obj[15]=Folder : c:program filesdashbar
obj[16]=Folder : c:docume~1udvarc~1locals~1 empsg_tmp
obj[28]=File : c:program filescommon filescmeiicmediagnostics.log
obj[29]=File : c:program filescommon filescmeiicmeiiapi.dll
obj[30]=File : c:program filescommon filescmeiicmesys.exe
obj[31]=File : c:program filescommon filescmeiigappmgr.dll
obj[32]=File : c:program filescommon filescmeiigatorsupportinfo.txt
obj[33]=File : c:program filescommon filescmeiigcontroller.dll
obj[34]=File : c:program filescommon filescmeiigdwldeng.dll
obj[35]=File : c:program filescommon filescmeiigiocl.dll
obj[36]=File : c:program filescommon filescmeiigioclclient.dll
obj[37]=File : c:program filescommon filescmeiigmtproxy.dll
obj[38]=File : c:program filescommon filescmeiigobjs.dll
obj[39]=File : c:program filescommon filescmeiigstore.dll
obj[40]=File : c:program filescommon filescmeiigstoreserver.dll
obj[41]=File : c:program filescommon filescmeiigtools.dll
obj[42]=File : c:program filescommon filescmeiistore
obj[43]=File : c:program filescommon filesgmt gy856076
obj[44]=File : c:program filescommon filesgmtu29bha10y
obj[45]=File : c:program filescommon filesgmtdata
obj[46]=File : c:program filescommon filesgmtdownloadtemp
obj[47]=File : c:program filescommon filesgmteggcengine.dll
obj[48]=File : c:program filescommon filesgmtegieengine.dll
obj[49]=File : c:program filescommon filesgmtegieprocess.dll
obj[50]=File : c:program filescommon filesgmtegnsengine.dll
obj[51]=File : c:program filescommon filesgmtillin.wav
obj[52]=File : c:program filescommon filesgmtgator.log
obj[53]=File : c:program filescommon filesgmtgatordiagnostics.log
obj[54]=File : c:program filescommon filesgmtgatorres.dll
obj[55]=File : c:program filescommon filesgmtgatorstubsetup.exe
obj[56]=File : c:program filescommon filesgmtgmt.exe
obj[57]=File : c:program filescommon filesgmtgmt.exe.manifest
obj[58]=File : c:program filescommon filesgmtguninstaller.exe
obj[59]=File : c:program filescommon filesgmthelper.wav
obj[60]=File : c:program filescommon filesgmtmepbs.dat
obj[61]=File : c:program filescommon filesgmtmepcme.dat
obj[62]=File : c:program filescommon filesgmtmepcmeft.dat
obj[63]=File : c:program filescommon filesgmtmepgh.dat
obj[64]=File : c:program filescommon filesgmtmepimg.dat
obj[65]=File : c:program filescommon filesgmtmeprca.dat
obj[66]=File : c:program filescommon filesgmto978x13o45
obj[67]=File : c:program filescommon filesgmtscripts
obj[68]=File : c:program filesdashbardashbarsetup.log
obj[69]=File : c:program filesdashbardashbarwebsite.url
obj[70]=File : c:program filesdashbarsstreg.exe
obj[71]=File : c:winntgatorhdplugin.log
obj[72]=File : c:winntgatorhdplugin.log-old.log
obj[73]=File : c:winntgatorpdpsetup.log
IBIS TOOLBAR
obj[3]=RegKey : CLSID{F1616B86-9288-489D-B71A-0CCF2F1A89DA}
obj[4]=RegKey : CLSID{FF76A5DA-6158-4439-99FF-EDC1B3FE100C}
obj[5]=RegKey : PROTOCOLSHandler pro
obj[6]=RegKey : PROTOCOLSName-Space Handler es oolbar.ResProtocol
obj[7]=RegKey : toolbar.ResProtocol
obj[17]=RegKey : SOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionInstallerUserDataSTO
obj[18]=RegKey : SOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallTTOOL_UNINSTALL
obj[19]=RegKey : SoftwareToolbar
obj[20]=RegKey : SOFTWAREToolbar
obj[21]=RegKey : SYSTEMControlSet001ServicesWinToolsSvc
obj[22]=RegKey : SYSTEMControlSet002ServicesWinToolsSvc
obj[23]=RegKey : SYSTEMCurrentControlSetServicesWinToolsSvc
obj[24]=Folder : c:program filescommon filesWinTools
obj[25]=Folder : c:program files oolbar
obj[74]=File : c:program filescommon fileswintools ezasc.wzg
obj[75]=File : c:program filescommon fileswintools mhgxlmu.wzg
obj[76]=File : c:program filescommon fileswintoolsupdate
obj[77]=File : c:program filescommon fileswintoolswsup.exe
obj[78]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsa.exe
obj[79]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsb.dll
obj[80]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsc.cfg
obj[81]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsd.cfg
obj[82]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsp.cfg
obj[83]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolss.exe
obj[84]=File : c:program files oolbarcursors
obj[85]=File : c:program files oolbariexploreskins.exe
obj[86]=File : c:program files oolbar w.wzg
obj[87]=File : c:program files oolbarskins
obj[88]=File : c:program files oolbarxlmurin.wzg
obj[89]=File : c:program files oolbarxzxsv.wzg
obj[90]=File : c:program files oolbaryildhvi.olt
obj[91]=File : c:documents and settingsall usersstart menuprogramsweb search toolsrequently asked questions.url
obj[92]=File : c:documents and settingsall usersstart menuprogramsweb search toolshome.url
obj[93]=File : c:documents and settingsall usersstart menuprogramsweb search toolsprivacy policy.url
obj[94]=File : c:documents and settingsall usersstart menuprogramsweb search tools erms of use.url
POSSIBLE BROWSER HIJACK ATTEMPT
obj[8]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
obj[9]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
obj[10]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
obj[11]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
obj[12]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearch
TRACKING COOKIE
obj[26]=File : c:documents and settingsudvar csabacookiesucsaba@atdmt[1].txt
obj[27]=File : c:documents and settingsudvar csabacookiesucsaba@doubleclick[1].txt
ennek leht nem örültök -
-
KTom2
csendes tag
Sziasztok!
Van egy W98-as gepem, azon egy cadabra.biz ablak akar megjelenni mindenaron (a rohadek!) mit lehet vele csinálni? Probaltam mar parfajta ad-aware etc. progival, virusirtóval is (Panda, free-av), de rajta maradt. Ocskos szedte be valami ketes mp3-portal meglatogatasaval... Volt mar valakinek ilyene?
A gep routeren at latja a kabeles netet, abban letiltottam a cadabrat, hogy ne lehessen hozzaferni, de sajna sokfele oldal nezegetese kozben is eleg gyakran odaugrik a rohadt cadabra-ra.
Minden otletet erdeklodve varok!
Ja, a gep egy dell optiplex G1 PII Celeron@400 MHz, 196 MB RAM, es elvileg a w98se-hu minden frissitese rajta van, az ie6-fejlesztest kiveve (bar gondolom, nem ez a leglenyegesebb) :B
Udv, Tom -
khalox
őstag
A mobsync szerintem szemét, a qttask is felesleges, nem használod te azt annyit, az apiee.exe az NAGGYON gyanús, én kilőném és törölném a bejegyzését. Az internat.exe a billentyűzetkiosztás (angol/magyar) jelzője, az maradhat.
Ha valamiben nem vagy biztos, akkor mondjuk TotalCommanderrel megkeresed a fájlt a lemezen, és kérsz róla egy verzió információt - a feljövő ablakban értelmesen le van írva, hogy mire jó a file. Ha üres és picike, akkor megint csak gyanús...
Aztán ilyeneket is keresgélhetsz ugyanott a registryben, hogy
rundll32.exe ... ... (rizsa, útvonal a gyanús dll-re). Na az (majdnem) tuti szemét. Törölhető.
[Szerkesztve] -
scang
senior tag
most föltettem a SpywareBlaster-t, ez látszólag megoldotta a problémámat de most nem tudok blépni a freemail-be, valamit letiltott
-
khalox
őstag
Először nézd meg regedittel a
HKLM/Software/Microsoft/Windows/Currentversion/Run és
HKCU/ua, mint fent
hogy vannak-e olyan bejegyzések, amik azokra hivatkoznak.
Ha vannak, akkor CTRL+ALT+DEL, a folyamatoknál kilövöd őket, aztán törlöd a fenti helyekről a registry-ből a bejegyzéseket, aztán áthelyezed valahová a fájlokat és reboot.
Ha minden OK, akkor akár le is lehet őket törölni. -
Dexter68
addikt
Általános tapasztalat: amit az adaware telál, az hullhat.
a Hijaknál valahogy jelzi a gázos dolgokat, de már nem emléxem, hogy hol.
Az svchost nálam 4-szer is fut, ez kell a hálóhoz. Azt viszont valóban meg kell nézni, hogy honnan futtatja. Ugyanis nálam csinálta, hogy a common files-be elhelyezett egy svchost nevű fájlt és k*vára nem volt gyanús. Aztán megnéztem az útvonalat és elkaptam a szemetjét ;]
Én csináltam olyat is, hogy amiben nem voltam biztos, hogy kell, arra rákerestem, hogy mi a fene az. Először a gépben, hogy egyáltalán hol van, aztán a gugliba, hogy van-e info róla.
Ha gyanús, akkor csökkentett módban átneveztem, hogy ne legyen futtatható és kipróbáltam, hogy borul-e tőle valami. Ha két hétig semmi, akkor hullhat. -
delta9
senior tag
csak úgy a közösbe:
nekem ez alapján sikerült megoldani (mywebsearch volt):
[L]http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=27971[/L] -
scang
senior tag
valaki help me:)
csökkentett módban is irtottam a hijackthis-el de az a gondom hogy nem tudom mit törölhet
Futó alk.
C:WINNTSystem32smss.exe
C:WINNTsystem32winlogon.exe
C:WINNTsystem32services.exe
C:WINNTsystem32lsass.exe
C:WINNTsystem32svchost.exe
C:WINNTsystem32spoolsv.exe
C:PROGRA~1SYMANT~1SYMANT~1DefWatch.exe
C:WINNTSystem32svchost.exe
C:Program FilesVeriSignNAVI aviagent.exe
C:PROGRA~1SYMANT~1SYMANT~1Rtvscan.exe
C:WINNTsystem32 egsvc.exe
C:WINNTsystem32MSTask.exe
C:WINNTSystem32WBEMWinMgmt.exe
C:Program FilesCommon filesWinToolsWToolsS.exe
C:WINNTSystem32mspmspsv.exe
C:WINNTsystem32ipie32.exe
C:WINNTExplorer.exe
C:PROGRA~1SYMANT~1SYMANT~1vptray.exe
C:WINNTsystem32apiie.exe
C:WINNTSystem32internat.exe
C:Program FilesInternet ExplorerIEXPLORE.EXE
C:WINNTwincmdWINCMD32.EXE
C:DownloadsHijackThis.exe
R1 - HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Search Page = res://C:WINNTspzdm.dll/sp.html#37049
R0 - HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Start Page = res://spzdm.dll/index.html#37049
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Default_Page_URL = res://spzdm.dll/index.html#37049
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Default_Search_URL = res://C:WINNTspzdm.dll/sp.html#37049
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Search Page = res://C:WINNTspzdm.dll/sp.html#37049
R0 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Start Page = res://spzdm.dll/index.html#37049
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: (no name) - {58EB2602-EE8A-146C-A66D-94A754BBFA69} - C:WINNTsystem32apigv32.dll
O2 - BHO: IeCatch2 Class - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - C:PROGRA~1FlashGetjccatch.dll
O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - C:PROGRA~1FlashGetgiebar.dll
O4 - HKLM..Run: [Synchronization Manager] mobsync.exe /logon
O4 - HKLM..Run: [QuickTime Task] ''C:Program FilesQuickTimeqttask.exe'' -atboottime
O4 - HKLM..Run: [vptray] C:PROGRA~1SYMANT~1SYMANT~1vptray.exe
O4 - HKLM..Run: [apiie.exe] C:WINNTsystem32apiie.exe
O4 - HKCU..Run: [internat.exe] internat.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:Program FilesMicrosoft OfficeOfficeOSA9.EXE
O8 - Extra context menu item: Letöltés a FlashGet-tel - C:Program FilesFlashGetjc_link.htm
O8 - Extra context menu item: MINDEN letöltése a FlashGet-tel - C:Program FilesFlashGetjc_all.htm
O9 - Extra button: (no name) - {CE000996-A58C-4441-8938-744CD72AB27F} - C:Program FilesVeriSigni-Navi-nav_4_1_4.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: i-Nav Options - {CE000996-A58C-4441-8938-744CD72AB27F} - C:Program FilesVeriSigni-Navi-nav_4_1_4.dll
O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:PROGRA~1FlashGetlashget.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:PROGRA~1FlashGetlashget.exe
O17 - HKLMSystemCCSServicesTcpipParameters: Domain = osski.hu
O17 - HKLMSystemCCSServicesTcpip..{5E53754F-DCFE-418F-9466-369DD9BB778C}: NameServer = 193.225.144.220,193.225.144.250
O17 - HKLMSystemCS1ServicesTcpipParameters: Domain = osski.hu
O17 - HKLMSystemCS2ServicesTcpipParameters: Domain = osski.hu
ezeket találja.
#:14 [wtoolss.exe]
FilePath : C:Program FilesCommon filesWinTools
ThreadCreationTime : 29-07-2004 6:59:59
BasePriority : Normal
FileSize : 132 KB
Created on : 28/07/2004 10:08:19
Last accessed : 29/07/2004 7:04:10
Last modified : 02/06/2004 10:45:34
Warning! IBIS Toolbar object found in memory(C:Program FilesCommon filesWinToolsWToolsS.exe)
IBIS Toolbar Object recognized!
Type : Process
Data : wtoolss.exe
Object : C:Program FilesCommon filesWinTools
FileSize : 132 KB
Created on : 28/07/2004 10:08:19
Last accessed : 29/07/2004 7:04:10
Last modified : 02/06/2004 10:45:34
Warning! ''wtoolss.exe''Process could not be terminated!
ezt az ad-aware, de nem tudja javítani. csökkentett módban sem. -
scang
senior tag
LARIA
obj[2]=RegKey : CLSID{21FFB6C0-0DA1-11D5-A9D5-00500413153C}
obj[3]=RegKey : SOFTWAREGator.com
obj[19]=RegKey : Interface{A2BA5E71-5BE3-4007-AC48-157823FB63FB}
obj[20]=Folder : c:program filescommon filesCMEII
obj[21]=Folder : c:program filescommon filesgmt
obj[22]=Folder : c:program filesdashbar
obj[23]=Folder : c:program filesdate manager
obj[24]=Folder : c:program filesprecisiontime
obj[25]=Folder : c:docume~1udvarc~1locals~1 empsg_tmp
obj[43]=File : c:program filescommon filescmeiicmediagnostics.log
obj[44]=File : c:program filescommon filescmeiicmeiiapi.dll
obj[45]=File : c:program filescommon filescmeiicmesys.exe
obj[46]=File : c:program filescommon filescmeiigappmgr.dll
obj[47]=File : c:program filescommon filescmeiigatorsupportinfo.txt
obj[48]=File : c:program filescommon filescmeiigcontroller.dll
obj[49]=File : c:program filescommon filescmeiigdwldeng.dll
obj[50]=File : c:program filescommon filescmeiigiocl.dll
obj[51]=File : c:program filescommon filescmeiigioclclient.dll
obj[52]=File : c:program filescommon filescmeiigmtproxy.dll
obj[53]=File : c:program filescommon filescmeiigobjs.dll
obj[54]=File : c:program filescommon filescmeiigstore.dll
obj[55]=File : c:program filescommon filescmeiigstoreserver.dll
obj[56]=File : c:program filescommon filescmeiigtools.dll
obj[57]=File : c:program filescommon filescmeiistore
obj[58]=File : c:program filescommon filesgmt gy856076
obj[59]=File : c:program filescommon filesgmtdata
obj[60]=File : c:program filescommon filesgmtdownloadtemp
obj[61]=File : c:program filescommon filesgmteggcengine.dll
obj[62]=File : c:program filescommon filesgmtegieengine.dll
obj[63]=File : c:program filescommon filesgmtegieprocess.dll
obj[64]=File : c:program filescommon filesgmtegnsengine.dll
obj[65]=File : c:program filescommon filesgmtillin.wav
obj[66]=File : c:program filescommon filesgmtgator.log
obj[67]=File : c:program filescommon filesgmtgatorres.dll
obj[68]=File : c:program filescommon filesgmtgatorstubsetup.exe
obj[69]=File : c:program filescommon filesgmtgmt.exe.manifest
obj[70]=File : c:program filescommon filesgmtguninstaller.exe
obj[71]=File : c:program filescommon filesgmthelper.wav
obj[72]=File : c:program filescommon filesgmtmepbs.dat
obj[73]=File : c:program filescommon filesgmtmepcme.dat
obj[74]=File : c:program filescommon filesgmtmepcmeft.dat
obj[75]=File : c:program filescommon filesgmtmepgh.dat
obj[76]=File : c:program filescommon filesgmtmepimg.dat
obj[77]=File : c:program filescommon filesgmtmeprca.dat
obj[78]=File : c:program filescommon filesgmto978x13o45
obj[79]=File : c:program filescommon filesgmtscripts
obj[80]=File : c:program filesdashbardashbarsetup.log
obj[81]=File : c:program filesdashbardashbarwebsite.url
obj[82]=File : c:program filesdashbarsstreg.exe
obj[83]=File : c:program filesdate managerdate manager website.url
obj[84]=File : c:program filesdate managerdatemanager.dat
obj[85]=File : c:program filesdate managerdatemanager.exe
obj[86]=File : c:program filesdate managerdatemanager.exe.manifest
obj[87]=File : c:program filesdate managerinstall.log
obj[88]=File : c:program filesdate managerunwise.exe
obj[89]=File : c:program filesprecisiontimeinstall.log
obj[90]=File : c:program filesprecisiontimeprecisiontime.exe
obj[91]=File : c:program filesprecisiontimeprecisiontime.exe.manifest
obj[92]=File : c:program filesprecisiontimeprecisiontime.ini
obj[93]=File : c:program filesprecisiontimeprecisiontime.lcl
obj[94]=File : c:program filesprecisiontimeprecisiontimewebsite.url
obj[95]=File : c:program filesprecisiontimeunwise.exe
obj[96]=File : c:winntgatorhdplugin.log
obj[97]=File : c:winntgatorhdplugin.log-old.log
obj[98]=File : c:winntgatorpdpsetup.log
POSSIBLE BROWSER HIJACK ATTEMPT
obj[4]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
obj[5]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
obj[6]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
obj[7]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain
obj[8]=RegData : SoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearch
IBIS TOOLBAR
obj[9]=RegKey : CLSID{A8DEB4A5-D9EF-4D21-B4F6-921475004E7D}
obj[10]=RegKey : WToolsB.ResProtocol
obj[11]=RegKey : SOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallWinTools
obj[12]=RegKey : SOFTWAREWinTools
obj[13]=RegKey : SYSTEMControlSet001ServicesWinToolsSvc
obj[14]=RegKey : SYSTEMControlSet002ServicesWinToolsSvc
obj[15]=RegKey : SYSTEMCurrentControlSetServicesWinToolsSvc
obj[16]=RegValue : SOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
obj[17]=Folder : c:program filescommon filesWinTools
obj[18]=Folder : c:program files oolbar
obj[26]=File : c:progra~1common~1wintoolswtoolsb.dll
obj[27]=File : c:program filescommon fileswintools ezasc.wzg
obj[28]=File : c:program filescommon fileswintools mhgxlmu.wzg
obj[29]=File : c:program filescommon fileswintoolsupdate
obj[30]=File : c:program filescommon fileswintoolswsup.exe
obj[31]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsa.exe
obj[32]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsb.dll
obj[33]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsc.cfg
obj[34]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsd.cfg
obj[35]=File : c:program filescommon fileswintoolswtoolsp.cfg
obj[36]=File : c:program files oolbarcursors
obj[37]=File : c:program files oolbariexploreskins.exe
obj[38]=File : c:program files oolbar w.wzg
obj[39]=File : c:program files oolbarskins
obj[40]=File : c:program files oolbarxlmurin.wzg
obj[41]=File : c:program files oolbarxzxsv.wzg
obj[42]=File : c:program files oolbaryildhvi.olt
ezeket találja az ad-aware
normális hogy az svchost.exe kétszer van a futó alkalmazások között?
mi az az apiee.exe, ipie32.exe ill. a linsts.exe a futó alk. között? -
Dexter68
addikt
Ezzel azért csak óvatosan!
Simán előfordulhat, hogy a leszedőprogi leszedi a keresőt, de kapsz helyette valami mást. Én annakidején 8 db kis kémet kaptam cserébe. Amikor meg kiiktattam őket, visszajött a kereső. Nem biztos, hogy mindegyik ennyire g3ci, de nem árt az óvatosság.
Nem hátradőlni mosolyogva, hanem ellenőrizni!
És az illetlen oldalakat nem az IE-vel nézegetni rendszergazdaként ;]
Ez olyan, minha azt mondanád: Ide tessék lőni! -
scang
senior tag
hasonló a problémám.
res://spzdm.dll/index.html#37049
ezt teszi be kezdőlapként és sehogy nem bírom leszedni.
töröltem a registryből, a .dll-t is törlöm. hijack sem szedi le mert visszajön.
a cwshreader nem talál semmit.
mellesleg mi az az apiie.exe, ipie32.exe, linksts.exe a futó alkalmazások között?
valaki segítsen plíz. -
shev7
veterán
mindkettőtöknek azt tudom ajánlani, hogy az oldal ami bejön, azon keressetek olyan linket hogy privacy, vagy vmi hasonló. ottan leírják hogyan lehet eltávolítani. Eddig mindíg működött nekem.
-
joola
aktív tag
ssearch-el találkozott már valaki?
-
zooro
csendes tag
hallottatok már ilyet? egy home search nevű szemét /mailware/megtelepedett a gépemen, és nem tudom leirtani, mert mindig visszaeszi a fene. amit már csináltam: cwshredder fel sem ismeri, a hijack this meglátja, de újraindítás után visszajön, ugyanez van az ad-aware-rel, meg a spybottal is. kitörölgettem azokat a dll-eket, amik a kérdéses időpontban keletkezhettek.semmi. a hijack által megtalált dll-t pedig a xp saját keresője meg sem találja. vhonnan ez a dög újragenerálja magát. vmelyik exe-ből. SEGÍTSETEK légyszi vmilyen építő ötlettel!!!
-
Taxa
csendes tag
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti egyszerűen egy kisebbfajta földi istenség látszatát keltitek!
A minap benéztem egy ugyanilyen spyware sz*rt és az istennek se tudtam mit kezdeni vele...
Erre benéztem ide a fórumba és láttam hogy többen ugyanilyen problémával küzdenek. Nézem tovább, látok egy progit ami többeknek sikeresen működött.
Én is kipróbáltam és képzeljétek: MŰKÖDÖTT!!!!!!!!!!!
Szóval köszönöm szépen!4 -
Travelos
őstag
válasz
kamikaze boci #62 üzenetére
Na sikerült végre leszednem! :DD
A HijackThis volt a nyerő, csak vigyázni kellett vele, mert leszed egy csomó nem felesleges dolgot is!
Végül jó lett, a szemét spy egy csomó exe filet csinált a windows könyvtáramba!! -
shev7
veterán
Az én ajánlatom ezek ellen a websearchök ellen:
Olvasd el kicsit az oldalt, és keress olyat, hogy privacy. Mivel ezek a ''cégek'' sem akarnak törvényt sérteni, ezért fel kell ajánlaniuk azt a lehetőséget az kedves ügyfélnek, hogy ő mégsem kéri ezt a websearch szolgáltatás. Ezért eddig minden ilyen oldalon találtam egy linket ahol le tudtam tölteni egy remover-t. Eddig mindegyiknél működött. Ha vmelyiknél nem lenne, azt jól beperelik USA-ba :) és akkor majd lesz.
ui.: adaware nekem eddig sosem segített. Mostanába már meg se próbálom, egyből ezt a linket keresem. -
Travelos
őstag
Rohadtul nem tudom leszedni!!!
Mindig más dll file jelenik meg a kezdőlap helyett, ha letörlöm, akkor következőleg már más! Létrehoz egy új file-t, valahonnan mindig visszaírja magát!
Ráadásul egy csomó exe file-t is létrehoz a windows könyvtárban, ami még a startup-ba is beteszi magát!!!
Hiába minden program, nem lehet kiírtani sehogyan!!!!
Elég jól megírták a kis piszkot, csak egy windows reinstall segít!! -
zooro
csendes tag
no, én mintha megoldottam volna! beszereztem az ad-aware egyik verzióját, frissítettem, leszedett mindent, rákerestem erre a kivyy nevű kémizére a gépemen, letöröltem a dll-jét, aztán mégegy ad-aware scan, hijack this, most úgy tünik tiszta a gép.
-
-
stamas
csendes tag
igy van, ezt a progit futtasd (cwshredder) aztan hijackthis nevu progit. nekem is ez volt a gond es kiirtotta, ajanlom figyelmedbe a kovetkezo oldalt:
http://www.spywareinfo.com/forums/index.php?showtopic=44747
es
http://www.spywareinfo.com/forums/index.php?showtopic=43492&st=30 -
iguana
őstag
hát bizony idegesítő. nekem 1(!) napi szívásba került. azokat csináltam, amit a többiek is ajánlottak. rendszervisszaállítás kikapcs., különböző (lehetőleg minél több) spyware írtó progik lefuttatása. nemtom mennyire számít, de én 1más után többször futattam, majd reboot, és megint többször futattam, végül nagy nehezen de megszabadultam tőle.
-
Hasonló gondom nekem is volt a múlt héten 17én. Nekem Me alatt megy a net és nekem meg egy keresőlapot adott meg kezdésnek, amikor üresre volt állítva. 2 napig próbálkoztam, végül az Xp-elindítottam majd a 16.-a utáni fájlokat töröltem. Azóta semmi gond. De azért csak okosan a törléssel. Volt 2 db *.dll, már nem tudom mi, az egyik 0 hoszú volt azokat is töröltem.
-
zooro
csendes tag
a helyzet az, hogy sehogy. ehhez kellene segítség. Egyenlőre sz...vok
-
Travelos
őstag
-
zooro
csendes tag
szerintem már majd ugyanazt végigcsináltam, mint te iguana. semmi eredmény...
R1 - HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Search Page = res://C:WINDOWSkivyy.dll/sp.html#37049
R0 - HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Start Page = res://kivyy.dll/index.html#37049
R0 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Start Page = res://kivyy.dll/index.html#37049
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Search Page = res://C:WINDOWSkivyy.dll/sp.html#37049
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Default_Page_URL = res://kivyy.dll/index.html#37049
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Default_Search_URL = res://C:WINDOWSkivyy.dll/sp.html#37049
O2 - BHO: (no name) - {56603766-6551-A44D-F4B2-DA5116B5BE34} - C:WINDOWS tyg32.dll
O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:Program FilesNorton AntiVirusNavShExt.dll
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:Program FilesNorton AntiVirusNavShExt.dll
O4 - HKLM..Run: [ccApp] ''C:Program FilesCommon FilesSymantec SharedccApp.exe''
O4 - HKLM..Run: [ccRegVfy] ''C:Program FilesCommon FilesSymantec SharedccRegVfy.exe''
O4 - HKLM..Run: [Advanced Tools Check] C:PROGRA~1NORTON~1AdvToolsADVCHK.EXE
O4 - HKLM..Run: [sysbd.exe] C:WINDOWSsysbd.exe
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
O17 - HKLMSystemCCSServicesTcpip..{9FC6D738-9EF1-4BED-A7F4-115924FE2A88}: NameServer = 62.112.192.4 62.112.192.3 -
zooro
csendes tag
azt már próbáltam, meg sem találja. pedig legújabb verzió. ezek a hijack-ek is újak lehetnek.
-
zooro
csendes tag
kellene egy kis segítség.
benyaltam a home search és még vmilyen search oldalakat. a hijackthis megtalálja, leszedem két perc múlva visszajön.beraknám ide a hijack logját csak nem tudom, hogy kell. -
joola
aktív tag
Nekem is bejött a cwshredder, köszi én is a segítséget :)
-
moonman
titán
How to close/restrict ports from svchost with XP?
Generally you should only start services you are actually using. On default there are a lot running which are not needed and open ports.
Specifically it depends on your system and what programs you are using. On w2k its normally possible to block svchost completly, sadly this wont work with XP.
Én nem tiltanám le. -
takos
tag
MINDEN TISZTELETEM ÉS KÖSZÖNETEM A TIÉTEK!
Köszönöm,megoldódott,hálás vagyok! -
-
takos
tag
Jó estét!
Úgy látom hasznos kis topicot nyitottam,sajnos....
Én még mindig várom a sikers megoldást..de lassan azt hiszem,már nem hiszek semmiben:(! -
iguana
őstag
sikerfénycsillogás. :)) hála és köszönet. ez rögtön lekapta.
mellesleg ennyit a dobozos, legális tűzfal, vírusírtó, trójai, spamszűrő komponenseimről. :((( :((( még jó hogy nem nekem kellett fizetni, mert most a guta ütne meg, hogy a nagy szekuritire kiadott pénz semmit se ér :((
hihetetlen. csak azt ne mondjátok, hogy min. 4 vírusírtó, 4 trójai, 4 spy szűrő progi fusson/futtassak állandóan...
aki meg kitalálta ezeket a sz.rokat az...le se írom. -
iguana
őstag
kész. feladom. :(((
rendszervisszaállítás kikapcsolva, többször futtattam az adaware-t, spy sweeper-t, meg mittomén mit, vírus kersés, számtalan reboot -->minden ok. ahogy explorert indítok már ott is van, és ilyenkor újra megtalálják ezt a sz.rt. grrrr! semmi ötletem nincs.
:O :O -
L3zl13
nagyúr
Mi a neve az oldalnak ami bejön?
-
Johnny
senior tag
Windows/System32 könyvtárban kell keresni olyan .dll file-t, ami a problémával egyező dátummal keletkezett. Esetleg a Program Files könyvtárban még érdemes körülnézni.
Simán törlöd és kész. -
Dexter68
addikt
Ilyenkor érzem az előnyét, hogy nem tértem át ntfs-re. Jó öreg Norton DOS alól. *szhattam volna, ha nem fat32. Eddig még senki sem győzött meg érdemben.
Egyébként nem azt mondtam, hogy így kell , hanem, hogy én így csináltam.
Nekem volt egy összeomlásom ntfs alatt régebben és persze semmi nem tudta visszahozni a régi cuccaim közül. Így meg nyugodt vagyok.
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
nah, újra próbálkozom. higgadt vagyok. nagyon.
-
moonman
titán
Norton Commander? DOS? XP? FAT32? ehh :O
''Ja, és nem kell mindig minden tevékenységet rendszergazdaként csinálni. Ha korlátozodo magad, nem b*sztatja semmi a registrydet...''
Ezzel maximálisan egyetértek. Egyedüli júzerként sem kell folyton rendszergazdaként bent lenni meg céltáblát sem érdemes a nyakadba akasztani :) -
Dexter68
addikt
Egyszer vót egy ilyenem.
Az vót benne a jó, hogy háló nélkül is működött. Címsorban: about:blank az ablakban meg a disznóságok. Nahát! :Y
Bebootoltam cd-ről, Jó öreg Norton Commander dos alatt, és mindent kitöröltem a Temporary Internet Files folderból. Mindegyikből!
Ja, és nem kell mindig minden tevékenységet rendszergazdaként csinálni. Ha korlátozodo magad, nem b*sztatja semmi a registrydet... -
iguana
őstag
egyszerűen nem hiszem el!!! leszedem, reboot, ott van. mit csináljak még vele?
:( -
joola
aktív tag
Ez tényleg nagy pofátlanság. Én is ezzel szivok és már vagy tíz progit kipróbáltam. Leszedtem nem is egyet utolsó próbálkozásként azok közül amit az a köcsög reklámoz. Le is fut mind, meg is találja azt a spyware-t vagy adware-t ami azt a progit reklámozza amivel le tudnád szedni :DDD
DE!! mindegyiknél csak a keresés ingyenes. Meg kellene venni a full verziót és csak akkor engedné leszedni. Mocskok :((( -
iguana
őstag
-
Out
addikt
Mielott nekikezdesz a virusirtasnak a vezerlopult -- rendszeren belul, kapcsold ki a rendszervisszaallitast. Ezutan csinald a virusirtast, majd inditsd ujra a gepet. Ha meg mindig marad virus akkor tuzzel-vassal irtsad, de addig ne kapcsold vissza a rendszervisszaallitast, csak ha mar egy fereg se maradt :D En is szivtam mar ilyennel, hogy mindig visszajott, hiaba irtottam le :D
-
iguana
őstag
:((( :((( #&!@ mostmá nagyon ideg vagyok. az egész estém ráment, hogy leszedjem ezt a sz.art, de semmi. vhogy mindig visszajön, pedig megtalálja egy csomó progi. összesen 8 (!!!) irtó progit próbáltam ki, de semmi. a vicces az egészben, hogy a 8 progi mindig különböző sz.rokat talált még a gépemen. nevetséges. jah persze, tűzfal, vírusírtó, trójai figyelő, minden lósz.r van a gépem, és mégis itt szívok vele.
help! :O -
Frissítsd a Spybot Search&Destroy (ebből le kell töltened az utolsó verziót, mert nem fog különben frissíteni!) és Adaware adatbázisokat és el fogják tüntetni! Még van egy ingyenes spyware eltávolító, ez az a2 free [L]http://www.emsisoft.com/en/software/free/[/L]. Ja és nekem mlég bejött az AVG FREE vírusírtó is [L]http://www.grisoft.com[/L].
-
takos
tag
Az üzenet küldést leállítottam,de semmi:((!
Újra kellene indítanom a gépet?
A NOD32-őt nem ismerem,mi a teljes neve.
Köszi skacok, hogy próbáltok segíteni. -
Dufresne
addikt
RegCleaner-el esetleg nem tudod törölni:F
Bár ha ez a rakás kémprogi nem tudta...:( -
takos
tag
szolgáltatások menüpontot nem találtam a veérlőpultban,xp-m vam.
Hijack-et is próbáltam,nem sikerült azzal sem. -
takos
tag
Sziasztok!
Aza lenne a problémám, hogy az alábbi ablakot nem tudom kiírtani, már minden féle progival prábáloztam(spykiller,ad-aware,spy search&destroy,scanpyware,norton antivirus,).
A legviccesebb az,hogy about:blank címen jön be és anti-spy progikat reklámoz pop-upokon keresztül,mit tegyek?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest