Aktív témák
-
khalox
őstag
Nem, azaz előfordulhat, hogy majd rendszerindítás után panaszkodik, hogy a minap volt itt egy file, most meg nincs - azért kell kiszedegetni a registry bejegyzéseket. is. Bár ez a használhatóságot nem befolyásolja, csak zavaró.
Az AdAware szerintem tud irtani is... be kell állítani, hogy ne karanténozzon, hanem töröljön...
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
Ennyi minden azért magától nem szokott csak úgy feltelepülni... csak nem kellene minden kérdésre YES-sel válaszolni :), ami feldob az explorer?
A
c:program filescommon filescmeii
c:program filescommon filesgmt
c:program filesdashbar
c:program filescommon fileswintools
c:program files oolbar
könyvtárakat törölni...
...ha másképp nem megy SAFE-mode-ból (rendszerindításkor F8 nyomogatása). -
khalox
őstag
A mobsync szerintem szemét, a qttask is felesleges, nem használod te azt annyit, az apiee.exe az NAGGYON gyanús, én kilőném és törölném a bejegyzését. Az internat.exe a billentyűzetkiosztás (angol/magyar) jelzője, az maradhat.
Ha valamiben nem vagy biztos, akkor mondjuk TotalCommanderrel megkeresed a fájlt a lemezen, és kérsz róla egy verzió információt - a feljövő ablakban értelmesen le van írva, hogy mire jó a file. Ha üres és picike, akkor megint csak gyanús...
Aztán ilyeneket is keresgélhetsz ugyanott a registryben, hogy
rundll32.exe ... ... (rizsa, útvonal a gyanús dll-re). Na az (majdnem) tuti szemét. Törölhető.
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
Először nézd meg regedittel a
HKLM/Software/Microsoft/Windows/Currentversion/Run és
HKCU/ua, mint fent
hogy vannak-e olyan bejegyzések, amik azokra hivatkoznak.
Ha vannak, akkor CTRL+ALT+DEL, a folyamatoknál kilövöd őket, aztán törlöd a fenti helyekről a registry-ből a bejegyzéseket, aztán áthelyezed valahová a fájlokat és reboot.
Ha minden OK, akkor akár le is lehet őket törölni. -
Dexter68
addikt
Általános tapasztalat: amit az adaware telál, az hullhat.
a Hijaknál valahogy jelzi a gázos dolgokat, de már nem emléxem, hogy hol.
Az svchost nálam 4-szer is fut, ez kell a hálóhoz. Azt viszont valóban meg kell nézni, hogy honnan futtatja. Ugyanis nálam csinálta, hogy a common files-be elhelyezett egy svchost nevű fájlt és k*vára nem volt gyanús. Aztán megnéztem az útvonalat és elkaptam a szemetjét ;]
Én csináltam olyat is, hogy amiben nem voltam biztos, hogy kell, arra rákerestem, hogy mi a fene az. Először a gépben, hogy egyáltalán hol van, aztán a gugliba, hogy van-e info róla.
Ha gyanús, akkor csökkentett módban átneveztem, hogy ne legyen futtatható és kipróbáltam, hogy borul-e tőle valami. Ha két hétig semmi, akkor hullhat.
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest