- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Aktív témák
-
Travelos
őstag
Rohadtul nem tudom leszedni!!!
Mindig más dll file jelenik meg a kezdőlap helyett, ha letörlöm, akkor következőleg már más! Létrehoz egy új file-t, valahonnan mindig visszaírja magát!
Ráadásul egy csomó exe file-t is létrehoz a windows könyvtárban, ami még a startup-ba is beteszi magát!!!
Hiába minden program, nem lehet kiírtani sehogyan!!!!
Elég jól megírták a kis piszkot, csak egy windows reinstall segít!! -
Travelos
őstag
-
joola
aktív tag
Ez tényleg nagy pofátlanság. Én is ezzel szivok és már vagy tíz progit kipróbáltam. Leszedtem nem is egyet utolsó próbálkozásként azok közül amit az a köcsög reklámoz. Le is fut mind, meg is találja azt a spyware-t vagy adware-t ami azt a progit reklámozza amivel le tudnád szedni :DDD
DE!! mindegyiknél csak a keresés ingyenes. Meg kellene venni a full verziót és csak akkor engedné leszedni. Mocskok :((( -
Out
addikt
Mielott nekikezdesz a virusirtasnak a vezerlopult -- rendszeren belul, kapcsold ki a rendszervisszaallitast. Ezutan csinald a virusirtast, majd inditsd ujra a gepet. Ha meg mindig marad virus akkor tuzzel-vassal irtsad, de addig ne kapcsold vissza a rendszervisszaallitast, csak ha mar egy fereg se maradt :D En is szivtam mar ilyennel, hogy mindig visszajott, hiaba irtottam le :D
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest