- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Out
addikt
Asszem ezzel nekem is kurvasok idom ment pocsekba mire megoldottam. Talan HijackThis-t lefuttattam, es az kiirta hogy mi a dll neve, azt csak ugy tudtam letorolni ha atneveztem, es utana toroltem, viszont van egy ehhez hasonlo nevu .exe is ami ezeket a geciket generalja... rendezd sorba datum szerint a filekat a windoz konyvtarba es nezd meg milyen fileok kerultek nemreg a gepre es ami nem ismeros azt delete.. En igy oldottam meg :)
-
Out
addikt
Mielott nekikezdesz a virusirtasnak a vezerlopult -- rendszeren belul, kapcsold ki a rendszervisszaallitast. Ezutan csinald a virusirtast, majd inditsd ujra a gepet. Ha meg mindig marad virus akkor tuzzel-vassal irtsad, de addig ne kapcsold vissza a rendszervisszaallitast, csak ha mar egy fereg se maradt :D En is szivtam mar ilyennel, hogy mindig visszajott, hiaba irtottam le :D
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tesla topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Quadro FX 570 eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest