- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Aktív témák
-
Lobonc
tag
megelozes norton internet security 2k3 pro megy online meg adware fut 2 naponta le gapemen dhe hat mindnet nem fog sajna de azert napi 15-20 virusos mailt igen(kb 300 emilem jon naponta melomiatt)
de megelozes az fontos csak azt nem ertem rengeteg ojan netezo van aki azt se tudja mi az a virusirtas azok meg mit kezdenek ijenkor en vedekezek de megis opok vele na mindegy
kene valami ph-s tuzfal-virusirto-feregirto teszt:P
lobonc -
Lobonc
tag
na ugy nez ki megoldodot de ne kerdezzetek mejik szedte le vegull!
lobonc -
Lobonc
tag
hi
nha kifogytam az otletekbol....
anyam netezgetett hazajovok es ottvolt alul felul searhbar.... na mindegy gondolom adware megoldja nem hijack sem cwsreddel sem spybot talalt 120 bejegyzest kulonbozo vackokrol hat akkor azthittem dhejho:D de nem mert ha vissszairom a nyitolapot origora akkor megin elojon alul egy ijen vacak.. ha meg nem irom akkor a searcweb2.com a kezdolapom... nod 32 is feltttem meg meg nemtom kihagytam e valamit jha regcliner viruskereses 2 keresovel(norton, nod).
a spybot az mindig akarhanyszor futattom megtalalja ezt dso exploit es ''javitja'' de ha futattom ujra megin ottvan... a task managerben meg 2 db iexplore.exe fut 20 mb ot zabbantanak.. es nem lehet kiloni oket mert rogton megjelenik ujra. z inditopultbol is mindent kiszedtem mar amit lehetett dhe az se jho... jha es mindent futattam rendes windowsbol is meg csokkentet modbol is..
win2kt hasznalok sp4 + osszes biztonsagi frissites fenn.
jha es googlet is hasznaltam meg vizslat es 2 napja szopok vele
varom otleteket!
thx
lobonc
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest