- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Általános tapasztalat: amit az adaware telál, az hullhat.
a Hijaknál valahogy jelzi a gázos dolgokat, de már nem emléxem, hogy hol.
Az svchost nálam 4-szer is fut, ez kell a hálóhoz. Azt viszont valóban meg kell nézni, hogy honnan futtatja. Ugyanis nálam csinálta, hogy a common files-be elhelyezett egy svchost nevű fájlt és k*vára nem volt gyanús. Aztán megnéztem az útvonalat és elkaptam a szemetjét ;]
Én csináltam olyat is, hogy amiben nem voltam biztos, hogy kell, arra rákerestem, hogy mi a fene az. Először a gépben, hogy egyáltalán hol van, aztán a gugliba, hogy van-e info róla.
Ha gyanús, akkor csökkentett módban átneveztem, hogy ne legyen futtatható és kipróbáltam, hogy borul-e tőle valami. Ha két hétig semmi, akkor hullhat. -
Dexter68
addikt
Ezzel azért csak óvatosan!
Simán előfordulhat, hogy a leszedőprogi leszedi a keresőt, de kapsz helyette valami mást. Én annakidején 8 db kis kémet kaptam cserébe. Amikor meg kiiktattam őket, visszajött a kereső. Nem biztos, hogy mindegyik ennyire g3ci, de nem árt az óvatosság.
Nem hátradőlni mosolyogva, hanem ellenőrizni!
És az illetlen oldalakat nem az IE-vel nézegetni rendszergazdaként ;]
Ez olyan, minha azt mondanád: Ide tessék lőni! -
Dexter68
addikt
Ilyenkor érzem az előnyét, hogy nem tértem át ntfs-re. Jó öreg Norton DOS alól. *szhattam volna, ha nem fat32. Eddig még senki sem győzött meg érdemben.
Egyébként nem azt mondtam, hogy így kell , hanem, hogy én így csináltam.
Nekem volt egy összeomlásom ntfs alatt régebben és persze semmi nem tudta visszahozni a régi cuccaim közül. Így meg nyugodt vagyok.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Egyszer vót egy ilyenem.
Az vót benne a jó, hogy háló nélkül is működött. Címsorban: about:blank az ablakban meg a disznóságok. Nahát! :Y
Bebootoltam cd-ről, Jó öreg Norton Commander dos alatt, és mindent kitöröltem a Temporary Internet Files folderból. Mindegyikből!
Ja, és nem kell mindig minden tevékenységet rendszergazdaként csinálni. Ha korlátozodo magad, nem b*sztatja semmi a registrydet...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest