- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Nem tudom, hogy ez tényleg nekem jött volna, de egyetértek az általad írottakkal.
Én egyedül az elavult technológiák tanítását mellőzném, ugyanis ha már tanítanak technológiát, akkor az ne legyen már 10 éve divatból kiment..
Annak pont az lenne a lényege, hogy valami hasznos, gyakorlatias dolgot is lát a hallgató az egyetemen 2 analízis zh között. Ha pedig erre nincs oktató, akkor tanítsanak helyette valami mást, ami időtállóbb, és lenne értelme. Ugyanis nagyon elférne még az egyetemi tárgyak között egy pár témakör (pl. tesztelésről semmi komoly nincs a képzés során).
-
Neuler
csendes tag
Rendben köszönöm. Ősztől gondoltam jelentkezni, tehát most a februári szemeszterben még nem, ezért érdeklődöm ,hogy már aktív mesterszakosok tudnak-e mutatni egy órarendet ,hogy néz ki kb. A tantervet majd kikeresem akkor mindjárt (azért egy linket elfogadok
biztonság kedvéért ha nem nagy fáradtság).
Igen a modellalkotót azt alapból elvetném. Az ,hogy gond a matek ... hááát mondjuk úgy ,hogy ha van olyan szakirány ahol kevesebbet kellene vele szenvedni akkor az jobb
Egyébként azt hallottam az Msc könnyebb már mint a Bsc. Ezt esetleg meg tudod erősíteni?
-
Neuler
csendes tag
Értem.
Melyiken van a legkevesebb matek?Abból már kicsit elegem lett, meg az egyiken van még progmod folytatás... abból is elég volt 3 félév .. xd
Ha megvan az órarended esetleg privátba meg tudod mutatni? Érdekel mennyire lehet mellette mondjuk dolgozni, mikor kezdődik a legkorábbi óra stb.
Köszi
-
Oneforall
csendes tag
Köszi szépen, nekem is a B és C szimpatikus, a C a Java miatt a B a szoftverfejlesztő szakirány elnevezés miatt. Nem tudom, hogy C# programozóként hogyan lehet elhelyezkedni, de Javaval biztosan könnyen el lehet.
Ahogyan olvastam már az elején kell szakirányt választani, de azon minden félév elején lehet változtatni.
Szakiránytól függetlenül 1. félévben van "Programozási alapismeretek 2+2", illetve 2. félévben "Programozás 2+2". Azt meg tudnátok írni, hogy ebben az első két félévben milyen környezetben mit programozási nyelvet tanítanak? Azért érdekelne, mert ezeket még a suli elkezdése előtt feltelepíteném magamnak, és gyakorolnám.Köszönöm!
-
scream
veterán
Kötelezően választhatóból az IK-n 2 tárgy van (jog, közgáz) és ennek a kettő tárgynak a kreditértéke a minimum (na meg ugye a maximum is, így a választható jelző akár el is lehetne hagyható...), amit össze kell szedni. Szóval ha ez a két tárgy megvan, akkor a kötelezően választhatóakat le is tudtad.
-
PandaMonium
őstag
Köszi a tippeket de úgy néz ki megoldódott a helyzet. Egyszer csak rejtélyes módon pár órával később újra benne voltak az órarendemben az óráim és a csoportoknál is minden rendben lett. Már csak pár olyan dolog nem tiszta, hogy pl. hány kötelezően választható tárgyat kell felvenni félévente, úgyhogy csak beszélnem kell majd a TO-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged