- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
aizen92 #5615 üzenetére
Ezeket már láttam, de ezek mind a kötelező tárgyakat taglalják (illetve van két olyan kötelezően választható óra bennük amit mi már fel sem tudunk venni mert ilyen nálunk nem indul). A kötelezőekkel nincs bajom, ott a Neptunban a tárgyaknál fel van sorolva melyiket melyik félévre kell felvenni. A kötelezően választható és a szabadon választható tárgyak okoznak gondot mert nem mondták el melyikből mennyit kell felvenni/hány kreditet kell elérni.
-
PandaMonium
őstag
Köszi a tippeket de úgy néz ki megoldódott a helyzet. Egyszer csak rejtélyes módon pár órával később újra benne voltak az órarendemben az óráim és a csoportoknál is minden rendben lett. Már csak pár olyan dolog nem tiszta, hogy pl. hány kötelezően választható tárgyat kell felvenni félévente, úgyhogy csak beszélnem kell majd a TO-val.
-
PandaMonium
őstag
Idén kezdtem az ELTE-n esti programterv. infón, szépen felvettem a tárgyaimat, tegnap már voltam is órán és előadáson, erre ma nézem, hogy mikor kell menjek és eltűntek az óráim nagy része a Neptun-os órarendből. A tárgyfelvételnél eddig voltak az órák mellett időpontok, már nincsenek. Most újraszervezik az egészet és tényleg nem kell ezekre addig bejárni amíg meg nem jelennek az órarendben vagy csak nálam van gebasz? A képzési felelősnek már múlthéten írtam mailt, azóta választ sem kaptam. Tanulmányi osztályra feleslegesen pedig nem járkálnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest