- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
PandaMonium #5619 üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy estin egyáltalán nincs se jog se közgáz.
De akkor a lényeg, hogy megoldódni látszik a probléma.
-
hEngi
tag
válasz
PandaMonium #5616 üzenetére
A kötelezően választhatóakból mindet el kell végezni.
Ha jól értelmezem azt jelenti hogy a nem szakmai tárgy de kötelező elvégezni. Javítsatok ki ha tévedek.
Ezen kívül van szabadon választható és ebből kell 9. -
aizen92
addikt
válasz
PandaMonium #5613 üzenetére
Ajánlom erre a tantervi hálókat.
A szakirány
B szakirány
C szakirányIlletve itt kiválasztva a szakirányt megnézheted melyik tárgy hogyan épül egymásra, melyik tárgynak mi az előfeltételi követelménye szakirányonként.
-
hEngi
tag
válasz
PandaMonium #5613 üzenetére
Hát igen, az informatikai rendszer néha viccelődik
Ez a szabadon/kötelezően válaszható elég bullshit szokott lenni. Nekünk a kötelezően válaszhatókból pont annyi volt ahány kreditet el kellet végezni belőle(közg+jogésmenedzsment). Tehát mindet meg kellett csinálni. Ezen kívül kellet 9-10szabadon választható. Ajánlom a Tolkien-es órát TTK-n, egész jó -
hEngi
tag
válasz
PandaMonium #5611 üzenetére
Szia,
Én már végeztem de még az én időmben csináltak olyat h a gólyák helyett felvették a tárgyakat.
Ami a következő képen nézett ki:
- amit eddig felvettél leadták
- amit szerintük fel kell venned felvettékEz ugye nagy felháborodást keltett mivel erre való a jelentkezés h megpróbálj oda és ahhoz az oktatóhoz kerülni ahova akarsz, szóval később nem tudom folytatták e ezt a módszert.
Én mindenképp beszélnék a TO-val. Nekem elég jó tapasztalatim voltak velük az évek során.
Kérdezd meg minél hamarabb nehogy lemaradj valamiről.Üdv,
hEngi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest