- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerlingen82
újonc
-
Gerlingen82
újonc
Szia,
Nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan kapok választ. Köszönöm szépen.Ezek szerint ez ugye az alapszak. Azt nem tudod véletlenül, hogy kb mennyien mennyek ugyanerre a mesterre? Nem pontos statisztikát keresek, csak érdeklődöm, mert nagyon tetszik ez a szak.
Köszi szépen -
skoda12
aktív tag
Messze nincs ilyen nagy különbség a szakirányok között. Fejből 2008-as tematika alapján A = C +
- 1 extra szemeszter valszåm/stat
- numerikus algoritmusok helyett numanal 2 (magasabb óraszám)
- modellek és algoritmusok helyett anal4 (magasabb óraszám)
- dimat2 magasabb óraszámA legtöbb órátok közös lesz a B és C-sekkel.
Biztos, ami tuti alapon magad is megnézheted a tantárgyi különbségeket a TO oldalán. -
peterszky
őstag
Az emelt matematika nem fog ártani, az biztos, ha meg érdekel is egyébként, akkor szerintem érdemes is minél előbb jobban elmélyedni benne. Azt meg tudom erősíteni, hogy az emelt szintes készülés után a közép szintű érettségi nem okozhat gondot, anno nekem nem adtak emelt próbaérettségit a gimnáziumban, így azt kellett írnom, ha jól emlékszem, akkor 96%-os lett.
Emellett azt a 45%-ot se nehéz elérni.
-
Jim-Y
veterán
Hát, én emelt matekot csináltam és az egyetemi matek még így is durván nehéz volt, szóval ha csak nem jársz matek versenyekre, akkor mindenképp érdemes, sőt szinte kötelező emelt matekra menni. De ezt én látom így. Én egy viszonylag színvonalas gimnáziumi matek oktatással is igencsak nehezen vettem a proginfós matekot, bár tény, hogy utáltam mint a ***. A jelzőt el tudjátok képzelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest