- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
PandaMonium #5619 üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy estin egyáltalán nincs se jog se közgáz.
De akkor a lényeg, hogy megoldódni látszik a probléma.
-
scream
veterán
Kötelezően választhatóból az IK-n 2 tárgy van (jog, közgáz) és ennek a kettő tárgynak a kreditértéke a minimum (na meg ugye a maximum is, így a választható jelző akár el is lehetne hagyható...), amit össze kell szedni. Szóval ha ez a két tárgy megvan, akkor a kötelezően választhatóakat le is tudtad.
-
scream
veterán
Ma 16.00-kor járt le a rangsorolásos jelentkezés, elvileg 00.00-tól lép életbe a versenyjelentkezés, ami 15-ig tart.
-
scream
veterán
Ti amúgy (aktív hallgatók) mit szóltok a Neptunhoz? Magával a Neptun rendszerrel nincsen bajom, de amit az SDA emberei csinálnak vele itt az ELTE valami fertelmes.
Most leszek (ha a Neptun is úgy akarja...) másodéves, és felvettem minden tárgyamat előjelentkezésnél, erre rangsorolásnál 2 helyen kaptam meg a +100 pontot illetve csak néhol a +8at, viszont a szakirányos +20at meg sehol.
Legalább 1x letesztelhették volna a rendszert, hogy működőképes-e és nem az éles tárgyfelvétel lenne a "bemelegítés".
Versenyjelentkezés hogy zajlik? Esetleg még kerülhetek be olyan csoportba, ahol már megvan a maximum létszám ? Vagy esetleg még azokat bővítik és oda lehet versenyjelentkezni, vagy már csak a szabadon hagyott helyekre lehet?
-
scream
veterán
Köszönöm.
Megtaláltam a tantervi hálókat, gondolom 1. félévnél mindegy melyik szakirány hálóját nézem.
Viszont úgy látom, hogy amit 1. félévre ajánlanak azokat mind fel is veszik nekünk? Gondolok itt pl. Közgazdasági alapismeretekre illetve Jogi és menedzsment ismeretekre, mert mellettük szerepel a 3+0K/2+0K az 1. félévnél. Vagy akkor ezeket nem veszik fel?
-
scream
veterán
válasz
Superhun #5197 üzenetére
És tényleg, köszönöm
Szabadon választható tárgyakat meddig lehet/kell felvenni ?
Illetve mennyire "szabad" az első félév órarandileg? Tehát, hogy mennyi üres hely szokott benne maradni? Csak azért kérdezem, hogy hogyan kalkuláljak még mennyi szabadon választható tárgy férne el normálisan benne.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Rajtam kívül esetleg akad itt más újonc ELTE-s ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest