Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Tomdriver #46368 üzenetére
X7R beépített akkus, ez kicsit korlátozza azért a hosszabb távú túrákat, legalábbis ha valaki erre szeretné használni. Az X45-be pedig 4db akku megy bele, amit bármikor le tudsz cserélni.
Illetve én jobban szeretem azokat a lámpákat amik félig thrower félig flood lámpák. Fenix TK75 2015 lámpám is nagyon jó volt, mert a 4000 lumen mellé tudott 105k cd-t. Az X7R 36 000cd-t tud 12 000 lumennel megsépekvel, viszont az X45 85 000cd-t tud 16 500 lumennel. Egyértelmű hogy az X45 jobb.Viszont már leírtam, de nem tudom olvastad-e, de az X9R-be brutál jó hogy 3 percig tud 25 000 lument, illetve 10 percig 12 800 lument, 6400 lument pedig 2 órán keresztül. Elég szép értékek meg kell hagyni. Csak ne kerülne ennyibe.
-
jozsi252
veterán
válasz
Tomdriver #46358 üzenetére
Igen én is így voltam az Acebeam X60-as lámpával, már az is határeset volt mert ha jól emlékszem 90k-t fizettem érte. Viszont 400k cd-t tudott jó pár ezer lumenes fényárammal. Brutális volt azt kell hogy mondjam. Viszont tudtam hogy megtartani nem fogom, csak akartam egy kicsit használni, tudni milyen egy ilyen baszó lámpa.
Ha annyi (90 000) lenne az X9R akkor talán nem is gondolkoznék, de így hogy még rá kell dobni 60k-t legalább, háááát nem tudom. Kell rá aludni párat még azért. Jó persze 5év gari itthon is, az jónak hangzik azért. Bár egy akkupakk nem tudom mennyi lehet hozzá.
Nagyrészt nekem is csak Olight lámpáim vannak, S1R S30R III H2R csak hogy néhányat említsek, ezek még az alsóbb árszegmensben helyezkednek el, legalább ha egy X9R-t nézek.
X7R is amúgy nagyon jó lámpa, de akkor már Acebeam X45 XHP70.2 ledekkel. X9R a nagy test miatt jó, aránylag sokáig tudja a nagy lumen értékeket, nem úgy mint egy kis lámpa csillió lumenszámmal, aztán fél perc múlva meg se bírod fogni annyira meleg. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
Tomdriver #46347 üzenetére
Az Olight X9R 25000 lm, 100000 cd és 1,8 kg. Zozz lámpája pedig 200000 cd, tehát 2x erősebb. Persze az Olight lámpája 2x szélesebb fénykörrel világít, de fele olyan fényesen. A szórt fénye az Olight -nak fényesebb de szemre nem jelentős a különbség. Az Olight 600 $ -ba kerül, Zozz meg 150 $ -ért csinál neked hasonlót.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Tomdriver #46347 üzenetére
Nincs egyetlen Olight lámpám se. Értem én hogy az egyik legjobb minőség de ár/teljesítmény arányban vannak sokkal jobbak.
Pl itt az épített Astrolux MF02-m ami anyagáron nekem kb 130$-ra jött ki ami ugye kb 36000 Ft és tud 9060 lument 226125 kandelát és 951m-es hatótávot és nagyon fejlett firmware-el rendelkezik. 4000 lumen fényerőn 10 perc után lesz 50 fokos a feje. 3000 lumen fényerőn épphogy langyosodik.
Ez csak egy kép a fényéről -
ZozzV6
senior tag
válasz
Tomdriver #46231 üzenetére
HC33-at azért nem javasoltam mert ugyanaz mint a HC30 csak 1000 helyett 1800 lument tud de azt kb xsak a bekapcsolás pillanatában és azonnal elkezdi visszavenni a fényerőt mert melegszik. Fél perc után csak 1100 lument tud. Felesleges. Acebeam hasonló minőségi szint mint az Olight bár a H10 fejlámpája May15-nek elromlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest