- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
válasz
#48584626 #15027 üzenetére
Ha ez a megoldás nem jár együtt az ár nagy mértékű csökkentésével, akkor lehet hogy lesz egy vásárló réteg, aki messzire kerülni fogja az ilyen terméket... senki sem szeret betegágyat venni, vagy újan egy olyan autót, ami 3 év után csak fémhulladék árat ér, mert kockázatos megvenni... vagy a gyártó megemeli a garanciális időszakot, akkor meg ő fog szopni vele...
Ezt majd a jövő elhozza.... de szerintem zsákutca.... persze lehet hogy én vagyok túl tudatos vásárló...
Bár úgy néz ki nem csak az átlag EU vásárló, a cégek is radikálisan átalakítják az autóvásárlási szokásaikat, lehet bedől az egész mostani rendszer, mert 5 évig akár 50%-al is csökkenhetnek az eladások... a legtöbb cég jövő évtől tervezi akár megduplázni a céges autók ciklusidejét... és ennek beláthatatlanok a következményei...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest