Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fu én ma Steambe belementem egy fórum beszélgetésbe, ahol konkrétan leoltottak, hogy Experten meg Masteren is könnyű a játék csak jól kell keverni a játékstílust.

Na most én Experten játszok, de annyira zavaróak a feltankolt HP ellenfelek, hogy már idegesítő, minthogy nehéz. A trollok rohadt idegesítőek a hp restore-al, de szerencsére van egy feltöltött villámos sámán botom, az nagyon adja a sebzéseket.
Konkrétan ott lettem leoltva, hogy mondtam példának a Chorrollos farmos küldetést, ahol elvileg meg lehet menteni a két parasztgyereket. Én kétszer betöltöttem, mindkétszer meghaltak. Idézés nélkül alig tudod magadra terelni őket. Plusz egye-fene, nem annyira szeretnék a varázslásba se annyira belemenni, szeretem a hagyományos dolgokat inkább. Ha varázslat, inkább rombolás.
Megcsináltam végül a questet, meghaltak, én talpon maradtam, de buktam a jutalmat, ilyen néha az élet.
Az a küldetés azért fáj konkrétan, mert ha mindketten meghalnak, a jutalom egy nagy nulla, az apjuknak kell a pénz. Ha mindkettőt megmented, a jutalmad egy nagyon jó fagytöltött fegyver.
20 óra alatt kb. 3-4-szer haltam meg. De ez a küldetés konkrétan felb*szott, mert szeretek mindent jól csinálni.
Erre persze jöttek a toxic hozzászólások, hogy idézzek, meg nyomjam beléjük a hp-t, menjek inkább Fortniteozni.
Nagy részük az eredetivel se játszott, de nagyon okosak.Viszont most jövök rá 20 óra után, hogy tényleg spammelni kell a varázslásokat tényleg, mert nélkülük sz*pó a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest