Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WATERDACA

őstag

válasz Rula #13110 üzenetére

Fu én ma Steambe belementem egy fórum beszélgetésbe, ahol konkrétan leoltottak, hogy Experten meg Masteren is könnyű a játék csak jól kell keverni a játékstílust. :D

Na most én Experten játszok, de annyira zavaróak a feltankolt HP ellenfelek, hogy már idegesítő, minthogy nehéz. A trollok rohadt idegesítőek a hp restore-al, de szerencsére van egy feltöltött villámos sámán botom, az nagyon adja a sebzéseket.

Konkrétan ott lettem leoltva, hogy mondtam példának a Chorrollos farmos küldetést, ahol elvileg meg lehet menteni a két parasztgyereket. Én kétszer betöltöttem, mindkétszer meghaltak. Idézés nélkül alig tudod magadra terelni őket. Plusz egye-fene, nem annyira szeretnék a varázslásba se annyira belemenni, szeretem a hagyományos dolgokat inkább. Ha varázslat, inkább rombolás.

Megcsináltam végül a questet, meghaltak, én talpon maradtam, de buktam a jutalmat, ilyen néha az élet.

Az a küldetés azért fáj konkrétan, mert ha mindketten meghalnak, a jutalom egy nagy nulla, az apjuknak kell a pénz. Ha mindkettőt megmented, a jutalmad egy nagyon jó fagytöltött fegyver.

20 óra alatt kb. 3-4-szer haltam meg. De ez a küldetés konkrétan felb*szott, mert szeretek mindent jól csinálni.

Erre persze jöttek a toxic hozzászólások, hogy idézzek, meg nyomjam beléjük a hp-t, menjek inkább Fortniteozni. :D Nagy részük az eredetivel se játszott, de nagyon okosak.

Viszont most jövök rá 20 óra után, hogy tényleg spammelni kell a varázslásokat tényleg, mert nélkülük sz*pó a játék.

Új hozzászólás Aktív témák