Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
Sziasztok,
Vásároltam egy SD kártyát, amelyet nem kaptam meg.
Nyitottam egy request-et tegnap este és kértem az eladót, hogy küldje el megint a terméket.
Erre mire hazaérek két levél fogad, egy az eladótól és egy az eBay-tól.
Az eladó elnézést kért, hogy nem érkezett meg a termék és visszautalta az összeget, az eBay pedig tájékoztatott, hogy lezárták az ügyet.
És tényleg a Paypal számlámon ott a visszautalt összeg.
Egy nap alatt lezavarták.
Ez természetes dolog, hogy azt kérem, hogy ismét küldje el a terméket és teljes refundot kapok helyette? -
Teodor52
senior tag
Félreértés ne essék nem kifogásolni véltem az összefoglalót nem kell többet belegondolni mint amit írtam.
A nyitó záró tn elfogadott alatt én a hivatalos oldalát céloztam meg pontosabban hogy az az elfogadott és erre az első mondataidban választ is kaptam.
Igaz tényleg, hogy többnyire a magyar posta hozza a többi nem lényeg.
Csak én nekem ez annyira beégett az agyamba mármint a TN formátum, hogy mikor elküldte a Német tulajdonos a TN számot mindjárt arra következtettem, hogy már megint megetetnek egy hamis TN-el holott tudom, hogy a dhl-él ez a forma tn nem probléma.Plusz ott van a negatív hsz-ek a dhl-el kapcsolatban és egy pillanatra felmerült a bizonytalanság.Amúgy köszi a felvilágosítást!
-
válasz
totyak #62893 üzenetére
Nézd választhatod az olcsóbbat, vagy elküldi annyiért, vagy kér + pénzt, bár legtöbbje nem variál. De a fizetési oldalon előfordulhat, hogy nem fogod látni a belső szállítást, így választani sem lehet, de lehet hogy szerencséd lesz mert nem paraméterezte pontosan a dolgokat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ok, én USPS first class-al tévesztettem össze.
-
totyak
aktív tag
Tehát, ha nagyon biztosra akarok menni, akkor válasszam a Tracked-et, de valószínűleg a 1st class-szal sem lenne gond.
Egyébként UK-ból hozzánk jönne csomag értelemszerűen.
-
válasz
radi8tor #62888 üzenetére
Ha ajánlott, akkor már nyomkövetett.
Royal Mail Signed For® 1st Class ez aláírás ellenében átadandó elsőbbségi Anglián belüli szállítás ezért olcsóbb, a másik International Tracked Anglián kívüli nyomkövetett, de nem átvételi aláírásos visszajelzésű nemzetközi szállítás. -
totyak
aktív tag
Mi a különbség a "Tracked" és a "1st class signed" postázási mód között? Második olcsóbb kicsivel.
-
mrfire
őstag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni.
Vettem egy figurát az ebayen, ami elég olcsó volt. Azt hittem szerencsés húzás lesz, de most láttam, hogy van belőle egy olcsóbb kínai változat és valószínűleg azt vettem meg.
A probléma az, hogy a képen az eredeti volt, ami vagy százszor többet ér. Megtaláltam a képet az interneten, nem is az emberünk fotózta le, hanem csak letöltötte a netről.
Sajnos már ki van fizetve, de írtam neki egy órával a vétel után, hogy úgy látom ez nem az lesz, amit én akarok venni, és a képen az eredeti van, és én arra számítottam, úgyhogy törölje a vásárlásomat és kértem, hogy térítse vissza az árát.
A probléma az, hogy innentől tőle függ, hogy hogyan tovább, és nem ez az első eset, hogy írtam egy eladónak valami kapcsán, és szó nélkül küldte a cuccot, mielőtt elolvasta volna az üzenetemet. Általában csak csomagolással kapcsolatos dolgokat írtam nekik, ez az első ilyen, de nem lennék meglepve, ha csak azért is kiküldené.
Kínából jön a cucc, ki kell majd fizetnem rá az ÁFÁ-t, mikor megérkezik és csak azután küldhetem vissza, de az eBay szerintem semmit nem tesz a határon rápakolt ÁFA visszafizetése ügyében, pedig ilyen esetben jogosan követelhetném azt is vissza az eladótól, ahogy a visszaküldés árát is ki kell fizetnie.
Mit javasoltok?
Indítsak most egy case-t is, hogy biztos foglalkozzon vele az illető, és ha ez összejönne, akkor át se kéne vennem a csomagot?
Az a baj, hogy 99%, hogy az olcsó cuccot akarják rámsózni, de a képeken az eredeti van. Egyelőre nem tudom bizonyítani, hogy nem azt kapom, amit kértem, de ha bizonyítani akarom, akkor ki kell fizetnem a vámon a 27% ÁFÁ-t.
Replikának nem mondható, mert nincs márkajelzés, csupán azt fogja mondani az ember, hogy rossz képet töltött fel véletlenül.Esetleg arra gondoltam, hogy elindíthatom a case-t most, hogy biztos foglalkozzon vele az eladó, szeptember 21-ig ide kell érnie a cuccnak, addig a case nyitva maradhat. Csak az a baj, ha addig az eBay bezárja, akkor nem nyithatom újra, mikor már nálam van és tényleg bizonyítható, hogy kamu volt a kép.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
-
válasz
erikke17 #62883 üzenetére
Pontosítod vele, hogy te 100 darabot fizettél -az azért ellenőrizd le, hogy tényleg annyi lett kifizetve- és kéred hogy adja vissza a különbözetet, a hiányzó mennyiség elküldését nem javaslom.
Jártam így, megoldás ez volt, mivel elnézést kért, hogy rosszul készítette össze és szó nélkül elfogadta, hogy küldi a pénzt még az értékelése is pozitív lett. -
erikke17
őstag
Sziasztok.
Lett egy olyan gondom hogy rendeltem gitár pengetőket 100darabot. Viszont csak 25darab jött kisebb csomagolás. Azért is tűnt jó vételnek mert a 25ős csomag árán volt a 100 darab.
Írtam eladónak hogy mi s szitu kíváncsi vagyok. Szerintetek? Más járt már hasonló helyzetben?Előre is köszi
-
válasz
Teodor52 #62881 üzenetére
A DHL futár cég, azok más tipusú azonosítót használnak, használhatnak.
Hogy néz ki a Tracking number?
Általában ebben a formában találjuk meg EE123456789XX,
Lényeg az általában szó.
Mivel legtöbb terméket amit megveszünk a Postai szolgáltatók szállítják, ez esetben a nemzetközi postai nyomkövetési szám a példa szerint így van meghatározva.
Amikor készült az Összefoglaló bejegyzés, a nagyobb számok elve alapján, mert többnyire a postai szállítás van használva lett megmagyarázva. Ha olvasod a szöveget egyértelműnek tűnhet.
A futárcégek csomag azonosító kód rendszerének magyarázata nem volt szükséges, mert kisebb mértékű, nem egységes és ezért nem sok értelme lenne. Nagyjából senkit sem érdekel. A fuvarlevélszám felépítése is izgalmas lehet, valakinek.
De ott az utalás:
Hol tudom megnézni a Trackinget?...............DHL és UPS nemzetközi futárszolgálatok hivatalos oldalain.Az összefoglalóban mégis csak a betűvel nyitó és záró formátum az elfogadott.
Nincs ott ilyen leírva, ez a te következtetésed. Itt nem kell elfogadni semmit, tanácsot kérnek vagy elfogadják vagy nem. -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban megvan adva ugye egy formátum mi a hivatalos de ez nem feltétlenül vonatkozik az egyes csomagküldő szolgálatokra igaz?
Mert ahogy azt korábban írtam én is hogy pl a DHL-nél pl a fuvarlevélszám(10 karakter) alapján lehet nyomonkövetni az árút.
Most pl rendeltem Németországból ami DHL Pakt International-el érkezik és kaptam 12 számból álló TN-et amit beírva a DHL.de oldalra részletes leírást ad a csomag hollétéről.
A dhl.hu oldalon megadott fuvarlevélszám alapján történő követés az tuti pontos saját tapasztalat gondolom a dhl.de oldalon megadott 12 számú TN is pontos akkor.
Az összefoglalóban mégis csak a betűvel nyitó és záró formátum az elfogadott.
Megszeretném kérdezni mi ennek az oka?
-
kisspepe
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy ha ebay-en kaptam egy hibás terméket, akkor az eladó mielőtt visszafizeti az árát, kérheti, hogy én küldjem vissza a terméket, hogy ők bevizsgálják?
Rendeltem egy Powerbankot. Tudtam jól, hogy nagyon könnyen előfordulhat hogy rossz lesz, ezzel a tudattal rendeltem.
A powerbank valóban rossz lett, ezt meg is írtam az eladónak. Kérte próbáljam ki újra. Kipróbáltam, még rosszabbul teljesített. A powerbank ára 10.89 USD. Elősször az eladó felajánlott 4 USD-t, és hogy akkor nem kell visszaküldenem a hibás terméket. Nem fogadtam el. Másodszorra felajánlott 6 USD-t és azt írta, hogy ha teljes visszatérítést kérek, akkor vissza kell küldenem a terméket, hogy bevizsgáltassák.
Jelenleg azt írtam neki, ha nem fizeti vissza a teljes árat, akkor felveszem a kapcsolatot az ebay-el.
Nektek mi a véleményetek?
-
pimmi
senior tag
válasz
M@Db0Y #62870 üzenetére
köszi nektek, megírtam, meglátom mi lesz, de tuti kamuvan, mert miután megvettem kb 1 héttel néztem miket árul, mert akkor még volt 2 futó aukciója, az egyiknél volt egy jvc fejegység 50 dollárért, rákeretem és az árukeresőn 110 ezerért volt legolcsóbban, de most már nincs ilyen, sőt ő sincs ahogy írtam.
-
Camembert
csendes tag
-
pimmi
senior tag
válasz
radi8tor #62866 üzenetére
igen minden stimmel, aug 09. én vettem, 10. én jött mail az ebaytöl hogy feladta, 12. én jött mail megint az ebaytől hogy törölték a listázást, és visszakérhetem a pénzt ha nem érkezik meg, erre 4 óra mulva küldött mailt az eladó hogy a cn a pp accomban van, ott is volt, ez a cn RS173097731CN [link]
-
pimmi
senior tag
A rezszo centerbe ha bejelölöm hogy nem kaptam meg akkor a cn alapján látják hogy valaki megkapta, akkor azt jelöljem hogy megkaptam de nem felel meg? ezt most nem tudom, jó nagy szívás, köszi a segítséget
-
pimmi
senior tag
sziasztok, vettem egy telefont, az eladó több darabot eladott belőle, másnap jött egy mail az ebaytől hogy törölték az aukciót, ha nem kapom meg mennyek a rezso centerbe és inditsak vitát, megnéztem ezt valóban törölték de más terméket még árult az eladó, ez után jött egy mail az eladótól hogy lépjek be a pp accomba mert ott a feladási cn, és ne izguljak, hiába törölték ő elküldte mindenkinek, ok, szépen követtem is, ma nézem, és kézbesítették pénteken, csakhogy az ágfalvai posta, de én meg Bp. -n lakom, mit tegyek, köszi
szerk. most néztem ez van az accoutjánál: többé nem regisztrált felhasználó
gondolom indítsak vitát, de hol pp vagy ebay? köszi -
radi8tor
MODERÁTOR
Simán nem fizetném ki.
-
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide kapcsolódik, de hát ha tudna valaki segíteni.
Vásároltam egy telefont amit meg is vámoltak, de mivel rosszat küldtek ezért vissza küldtem az eladónak.
(minden beszélgetés és vissza posta dokumentum megvan)
Közben úgy alakult, hogy inkább az árát kértem vissza és nem csere készüléket.A kérdésem pedig az lenne, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy a befizetett vámköltséget vissza kapjam?
Ha lehetséges akkor hol tudok részletesen utána nézni, hogy mi a teendő? Vám fizetésről mindent megtaláltam, de vissza igénylésről nem igazán. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Szeretném az eBay -es accountommal összelinkelni a PayPal -es accountomat de sehogy sem sikerül.
eBay -en a PayPal account -ot kiválasztva majd a "Link My PayPal account" -ra rákattintva feljön a PayPal bejelentkező oldala, de utána hiába adom meg a jelszavamat majd a kétlépcsős azonosítás miatt hiába kérek kódot SMS -ben, visszadob a PayPal login oldalára.
Felhasználónév, jelszó biztos, hogy jó illetve az SMS kódot is helyesen írom be.
Próbáltam már több gépen és böngészővel is (Chrome, FF, IE).Találkozott már vki hasonló problémával?
-
válasz
Unteroff #62855 üzenetére
A bankok nálunk nem számolnak fel a kártyás vásárlásért jutalékot, persze van éves kártyadíj. Igen 3-5 nap ha nem egy Takarékszövetkezet vagy egy lassú bank a pénz kezelőd.
Nem olyan sok, de függ az összegtől, de mint írtam, lehet + vagy -, volt amikor többet kaptam vissza, gondolom azt te sem küldenéd vissza a banknak.
Pl ha 24-én vásároltam volna 20 Fontért az 7232 Ft lett volna, ha ma jóváírják mint visszatérítés, akkor kapok 7253 Ft-ot. +21 Ft, a jövő héten meg -20 Ft is lehet -
-
válasz
Unteroff #62853 üzenetére
Utaltál vagy kártyával fizettél? Ez utóbbi esetében nincs díj. Fizettél 20 Fontot és visszakapsz 20 Fontot.
Te is elállhatsz a vásárlástól és az eladói is, a magas postaköltség az elfogadható indokok közt van és ez alapján mindkét fél megteheti.
A bankodtól függ az hogy veszteséged lesz vagy nyereséged a pénz mozgásban.
A bankod elszámolja a fizetést X deviza árfolyammal és elszámolja a visszatérítést Y árfolyammal, ahogy a kártyás vásárlásokra megállapította. Így vagy veszteség vagy haszon is lehet a két dolog közt eltelt idő miatt. -
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Rendeltem egy 3DS játékot Ebay-en a Egyesült Királyságból, a hirdetés szerint 20 Font volt, és ingyen posta 3 napig az egész világra.
Ez volt szombaton. Tegnap kaptam egy auto üzenetet hogy az eladó törölte a rendelést. Megnézem a terméket még egyszer és 1 Fonttal növelte az árát. Mivel indokot nem írt, gondoltam elszámolta az ingyen postát, így megint megrendeltem, de üzenetet is írtam neki. Erre megint törli de legalább ír üzenetet, hogy drága neki a posta, ha Magyarhonba akarja küldeni.Leveszi a hirdetést és átrakta csak UK-ra a szállítást.
Azóta már elkelt az összes termék és a régi hirdetés sincs meg.
Az autó üzenet azt írta visszatérítette a pénzem mind a két esetben, de 3-5 nap, mire visszakapom. Illetve egyből levette a pénzem is a bankból, és gondolom díjat számol fel még az oda-vissza utalás miatt.
Mennyi pénzem ment erre el kb.? Van ilyen esetben valami bejelentés, vagy egyáltalán érdemes evvel foglalkozni?
Vagy csak túlreagálom...Mivel már rendeltem UK-ból játékot max 1 font postával, gondoltam, minden rendben lesz evvel is.Előre is köszönöm a választ!
-
aAron_
őstag
válasz
#54715584 #62846 üzenetére
Igen, tudom, hogy user error, elkapkodott vásárlás volt, de ez már lényegtelen
Valóban 'unbranded', de ez ettől még szerintem a hamisítvány kategóriába simán belefér. Egyszerűen lemásolták a Xiaomi fülhallgatóját.
(#62844) vigyori78: Amit kaptam, azon már ott van a Mi márkajel.
(#62848) somnia: Nem látom az összefoglalóban, hogy ilyenkor milyen 'case'-t kell indítani, és azt sem írja, hogy az 'return'-el járna...
(#62842) V/: Köszönöm!
-
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Rendeltem 2 db fülhallgatót bankkártyával (nem paypal-on keresztül), amelyekről kiderült, hogy hamisítványok.
Elolvastam az összefoglalót, ebay-t is megnéztem, de nem teljesen egyértelmű minden számomra.
Lehetne refund-ot követelni visszapostázás (return) nélkül?
Ha igen, hogyan?Kettőezer Ft miatt nem akarok Kínába postázgatni úgy, hogy ha jól értem annak költségét vissza sem tudom igényelni, de jó lenne, ha a pénzem visszakapnám valahogy.
-
válasz
vigyori78 #62835 üzenetére
Nem.
Mi a szám?
Mondjuk SE a vége vagy NL akkor Kínában megy egy nemzetközi küldő helyre, onnan a rendeltetési repülőtér amire érkezik Malmő vagy Amszterdam a példám szerint, majd onnan indul Mo-ra.
Akkor lesz itt ha ilyesmi a bejegyzés:
01.04.2016 13:15 Import (Megérkezett a célországba) Budapest
Itt egy minta száll folyamat: -
somnia írta, de az Ebay-t összehasonlítani a Vaterával , már ne haragudj, de hülyeség. Nem a Vatere "riasztotta" el az eBay-t és mivel eladóként és vevőként is használom itt van Magyarországon, egy globális internetes céget magyar telephely hiánya miatt fikázni szintén hülyeség.
Bemutatnád milyen vásárlói védelme van, ami külön díjazás nélkül igénybe vehető?
Nem igazán ment át neked a leírt problémám.
De mielőtt belemennél 3 hetes hirdetéseim vannak a Vaterán, amit fizetek, ha lejárnak befejezem ott az eladást és a vásárlást. Az eBay-n ingyen teszem fel a hirdetést.
De egy apró idézet:
A Vatera semmiféle felelősséget nem vállal az általa fenntartott online piactéren tett, nem tőle származó felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá az online piactéren elérhető Szolgáltatások hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban.
Ezért a Vatera nem felel az általa működtetett online piactéren meghirdetett termékek minőségéért, biztonságáért és jogszabályi megfelelőségéért és nem vállal kötelezettséget ezen termékek ellenőrzéséért. A Vatera nem felel továbbá az általa működtetett online piactéren szereplő termékek valódiságáért, vagy azért, hogy a vevők ténylegesen meg tudják venni, az eladók pedig ténylegesen el tudják adni a termékeket, nem tudja biztosítani, hogy a felhasználók az egymás közötti tranzakciót végérvényesen be is tudják fejezni. -
válasz
somnia #62825 üzenetére
Én sem értem ezt a feedback mizériát, mivel az eladó vagy egy pozitív értékelést adhat és mást nem, vagy nem ad értékelést, így vevőként nincs sok értelme, főleg úgy hogy nem kényszeríthető az eladó értékelés adásra. Ide keverni a Vaterát meg tényleg nincs sok értelme.
Csak egy apró szösszenet: A posta elveszítette a vaterás eladótól megvásárolt árumat, az eladó csak akkor hajlandó visszaadni a pénzem, ha a posta kifizeti 30 nap után a kártérítést neki, míg az eBay-n a vásárlói védelmem egy kicsit máshogy működik. Nem kell ide Vatera szokásra utalás, a Vatera egy rakás.... -
pimmi
senior tag
sziasztok, ha valaki értékelést készít rólam vagy viszont értékel, azt hol kell beállítani hogy arról kapjak értesítést? köszi
-
flymi
addikt
Ha a vásárlásnál meg van adva "Estimated delivery Aug 25, 2016 - Sep 13, 2016", akkor az utolsó időpont előtt akár egy nappal is lehet Case-t nyitni? Gusztus 9-én rendeltem cuccokat, 5-ször írtam azóta az eladóra, ebből egyszer sem válaszolt, a Purchase History-ban sincs bejelölve, hogy feladta volna a csomagot.
Azért kérdezem mert Szeptember 3-11-ig nem leszek itthon és gépközelben sem.
Nem nagy összeg (10 EUR), de akkor sem szívesen buknám egy ilyen megbízhatatlan eladó miatt és egyre csak fogynak a napok. -
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
a Royal Mail Airsure küldeményeket mostanság a GLS hozza ki vagy a Magyar posta?
Jelenleg a küldeményem a Magyar posta rendszerében már létszik. -
-
poli27
veterán
válasz
MaxxDamage #62806 üzenetére
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
új vagyok még az ebay világában, és lenne egy kérdésem.
ugye jól sejtem, hogy, ha vásárolok valamit és nem a saját nevemre és címemre kérem a szállítást, attól még a számla az én nevemre lesz kiállítva ?konkrétan autó alkatrészről lenne szó, amiről fontos lenne, hogy az én nevemen lenne a számla, de felvettem a címek közé az autószerelőm címét, hogy egyből oda szállítsák az alkatrészt és azt választanám listából.
köszönöm
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MaxxDamage #62806 üzenetére
Írország EU tagállam. Nem kell vámot, ÁFÁt fizetni.
-
Ireland-ból rendelek, nincs VÁM meg hasonló ügye?
~40 GBP összegben (amiben a száll. költség is benne van)
[link] - nem írja, hogy lenne...L
-
cbmfan
senior tag
válasz
radi8tor #62802 üzenetére
vannak hülyék, ezt el kell fogadni. viszot finomít a dolgon:
"I see the address you wrote on the package; the address is correct. It should arrive. But I do not know how to track this using the tracking number you provided. Can you try to track this down? it's late for arrival, I just want my item that's all. Thanks!"
-
somnia
senior tag
válasz
arsenlupin #62803 üzenetére
Ebből ne csinálj lelkiismereti kérdést!
Az, hogy nem adsz neki semmilyent, ugyan olyan, mintha pozitívat adnál. -
arsenlupin
aktív tag
válasz
arsenlupin #62758 üzenetére
Akkor ez megoldhatatlan?
-
cbmfan
senior tag
megvan az eddigi legdurvább case nyitáshoz mellékelt szöveg:
"I did not receive my item, can you resend it? If you are not I go to police"
hű de félek!
ragszám van, csomagról bélyeggel, matricával dettó, erről ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest