Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Hát ha most a laptop billentyűt nézem, akkor economyval 0.95 font, trackinggel meg 6 font. Azért nem mindegy. Nem az a gáz, mert visszakapom a pénzt, ha nem jön meg, de már másodszor elég ciki... A 2 dolláros kínai kütyü meg 2 dollárral lenne több, igaz azt úgy rendeltem, hogy ha eltűnik b*ssza kutya...
-
Lackooo84
nagyúr
Én soha többet nem rendelek tracking nélkül semmit. 4 cuccom tűnt el egymást után. Már ég a pofám mert szerencsétlen eladónak másodszor kellett refundolnia, én meg harmadszor is megrendeltem a laptop billentyűt. Egyszer csak ideér. Lenyúltak még egy 2 dolláros nagyítót, meg a Turtle Beach füleshez gariba kapott fülpárnákat. Egy napon ért be az országba 2 cuccom, egyik trackinges, a másik csak határig trackinges (belga posta), a trackinges megjött 3 nap múlva, a másikat ki lehet találni...2 hete nem ért ide. Mocskos tolvaj banda, remélem beleül a nagyítóba az enyveskezű tetű.
-
Lackooo84
nagyúr
Én most azt hiszem pont így jártam. Rendeltem egy laptop billentyűzetet, nem jött meg 30 napon belül. Visszakaptam a pénzt, megint megrendeltem, de már múlt héten itt kellett volna lennie, szóval ez úgy néz ki megint bukó lesz... F*szom ebbe a nyomorult tolvaj banda postába.
Más, múlthét szerdán egyszerre érkezett az országba 2 csomagom, egy TN-es, és egy TN-nel nem rendelkező, de határig követhető. Mondanom sem kell, hogy míg a első megjött hétfőn, a másiknak hűlt helye még mindig...
-
Lackooo84
nagyúr
Ezt a nyomorult postát... Múlthét hétfőn 2 csomagomat is feladták royal mail-lel, még egyik sem ért ide. Másik kettő meg 3. napja dekkol a kicserélőbe budaörsön...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #62650 üzenetére
Hogy hogy nem engedi? Írd meg akkor szóközökkel stb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #62641 üzenetére
Elég csak a PP fiók email címét megadni, és akkor arra tudja küldeni a pénzt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
bluuzia #62619 üzenetére
De ugye megírtad, hogy megszűnt a forgalmazó, ahol vetted, és ezért már csak hozzájuk tudsz fordulni? A normálisabb gyártók ilyenkor nem szoktak szarakodni. Nemrég a Turtle Beach-nek írtam emailt, hogy mikor lehet megint kapni fülpárnákat az Elite 800 füleshez az eu raktárukból ebayen, erre elkérték az sn-t és küldenek ingyen.
-
Lackooo84
nagyúr
Az létezik, hogy a vásárolt termékem (akkori) adatlapja helyett ez jön be?
-
Lackooo84
nagyúr
Most nem tudom az ebay van meghülyülve, vagy én vagyok a hülye. Van egy termékem, ami nem jött meg, és lejárt a 30 nap. Rányomok a "purchase history"-ban a "more actions" - "I didn't receive it"-re. "Your item may be still on it's way" bla bla, rányomok a "resolution centre"-re, "I haven't received it yet" pipa, continue. Itt ki kell választanom a terméket, rányomok, majd visszadob a "Your item may be on it's way" képernyőre. És ennyit tudok csinálni, innen nyomhatom loopba újra az egész műveletsort, semmi előrelépést nem enged. Ez valami bug, vagy mi ez?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
nagy@gmx.com #62394 üzenetére
Az jó ár. Nekem a DPD 1400-ért hozta a kocsiajtók darabját.
-
Lackooo84
nagyúr
Royal Mail International Economy-val átlag kb. hány nap alatt érkeznek meg a termékek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest