Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
És ez a Spy hogyan is működik pontosan? Mert hiába indítom el, nem látok semmit. Hová kell másolni? Vagy mit rontok el?
Amúgy még mindig nem tetszik a gyári EPG. A DigiSport-nál például nincs ott, hogy élő a közvetítés. Bár elvileg az ismétlésnél ott van, hogy ism., szóval nem lesz annyira rossz.
-
Bozek
nagyúr
Köszi, próbálkozok akkor majd vele. Így, hogy egyszerűen lehet felvételt időzíteni, lehet, hogy maradok a gyári EPG-nél. Főleg, hogy az teljesen automatikus lehet, nem kellenek hozzá külön task-ok. Nézegetem a Skin Editor-t is, nem rossz cucc, csak ki kell ismernem még.
Mondjuk a legjobb az lenne, ha megadhatnám az EPG-nek, hogy miként pakolja össze a dolgokat.
-
unravel
őstag
Nekem azt csinálta mikor rossz volt hogy csatornaváltásokkor eltünedeztek innen-onnan műsorok. De ezt biztosan tudod.
Azért mertem írni, hogy lehet hogy jó lesz mert már kipróbáltam.
Úgy, hogy jó nagyra megnyitom az EPG-t timeline módban és úgy lépdelek a csatornák közt. Így is láttam eltűnést, de nem olyan látványos mint korábban, és gyorsan pótolja a program.Igazából nem is tudom hány éve vártunk erre a hibajavításra.
Ennek örömére, megosztom veletek a logócsomagom.
Nem túl nagy képek, de a webfelületen, a kliensben és az android appban jól néznek ki. -
unravel
őstag
-
Gróf...
aktív tag
Köszönöm. Így már én is értem.
Én média center távirányítót használok (ez a nem lényeges része) egy intelliremote nevű programmal. Maga a távirányító jellegénél fogva az aktív ablakot kezeli bármi is legyen az, de programban lehet script-eket írni a gombokhoz. Nem tudom, hogy az segít-e rajtad.
Egy adott gombbal elindítani egy konkrét programot nem nagy művészet, de hogy azon belül utasításokat lehet-e így ...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy, hogy