- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
Félig kültérben is próbáltam (nyitott és csukott ablakkal).
A parabola antennán dobott, vagy 10-20 % erősséget a nyitott ablak, de csukottal is jó a jel (sajnos az üveg enyhén fémgőzös: 4-16-4mm float K1,1) .
A Strong ANT15-ösnek szinte mindegy volt, hogy nyitva volt az ablak, vagy nem, annyira gyenge jelet fogott (quality 0-10%, strength éppen mutatott valamit). A coax-on kimértem stabil 5V ment az antennának, tápot lehúzva elment még az a 10% quality is strength 0.
Tök mindegy volt, hogy vízszintesen vagy függőlegesen állt, vagy legalábbis úgy tűnt (kb 180°C-ban forgattam lassan oda-vissza).Kábelezés: új 1,5 m hama toldó a tunerhez (toldó nélkül is kb. ugyanaz volt a jelszint + quality).
A két antenna ugyanazon a helyen volt próbálva (ahol a parabola jól fogta).Röviden a Strong annyival tudott többet a 17 cm-es rézdrótnál vagy a gyári antennánál, hogy egy hangyányi strength is volt 10% quality mellett

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann