Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Előfordulhat, hogy először is a forrásválasztónál (AV input stb.) választani kell, hogy TV vagy DTV üzemmódban akarod használni. Utána a beállítómenüben ettől függően jelenik meg, csak az analóg, vagy csak a digitális csatornák keresési lehetősége.
A honlapon én egyértelműen látom, hogy "A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére." Vagyis DVB-T.
Egyszer hívtak egy tévéhez, hogy állítsam be. A boltban DTV üzemmódra kapcsolta az eladó, innen kezdve otthon képtelenek voltak rajta bármit találni. Ami a vicc, hogy tévészerelő létemre én is alig találtam a bemenetváltót, pedig én még direkt kerestem is. Vannak ilyen hülye helyzetek, hogy szinte kiveri az ember szemét, mégis valahogy átsiklik rajta. Igaz, ennek a távszabályzója rá is játszott, kicsit furán tervezték. Továbbá, akkoriban még új dolgok voltak ezek.
(Analóg kábeltévéhez kellett nekik egyébként, csak előrelátóan megvették digitális tunerrel, amire az eladó is rábeszélte őket. Igaz, a tuner részét UPC-kábelhez azóta sem tudják használni, földi adót pedig nem lehet fogni abban a lakásban, illetve erre a lehetőségre ők nem is gondoltak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest