Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Hát igen, gondoltam, hogy alaposan körbejártad a témát..
Azért nagyon meglep az a gyenge teljesítmény amit ez az antenna produkált.
Azt még akár el is tudom képzelni, hogy egy szobaantennához képest valamivel kevesebb jelerősségre képes csak, de az alapján amit leírsz ez az antenna tényleg alig tud többet egy rézdrótnál.
Ez szerintem nem lehet normális működés.
Ami főleg gyanús az az, hogy sem a 90fokos elforgatásra sem a nyitott/csukott ablakra nem reagált, ilyenkor azért észrevehetően kéne esnie/nőnie a jelerősségnek.Most vagy az van, hogy tényleg annyira érzékeny a zavarokra, hogy a szoba falairól visszaverődő jelekkel nem tud mit kezdeni, vagy egyszerűen rossz. Lehet, hogy pont az erősítője.
Nekem a passzív szobaantennám (Thomson ANT55) is képes 746Mhz-en 50-55-ös jelerősséget - és 85% körüli minőséget - produkálni ott, ahol az erősítős Thomson parabola 72es erősségre képes - 99-100%-os minőség melett - maximum..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann