Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Úgy látom semmit sem sikerült megértened abból amit írtam. Össze-vissza beszélsz. Szövegértést gyakorold. A 24p természetesen nem váltottsoros, de a /50 és /60 igen. Az 1080p/50 esetén az adatfolyam 50 fps, ahol pazarlás lenne ugyanazt kétszer kiküldeni, de szerencsére a tömörítő eljárások vannak olyan intelligensek, hogy mivel nem változott a tartalom ezért nem is küldenek jobb esetben adatok az ismétlésnek.
A példa képpel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy én is tudok generálni 540 soros képet, de attól még nem lesz 1080i, főleg nem ha mozifilm volt az alapanyag. Látszik rajta, hogy single-field módban csinálták a képet. Itt egy példa, ma vettem fel a tévéből, a kép bal fele változatlanul hagyva 1080i-ben, a jobb fele 540 soros (sorduplázással) [link]
A továbbiakban, aki nem hajlandó tanulni, arra nem pazarlom az időmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest