- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
zhagyma #9084 üzenetére
Ma érkezett meg Ukrajnából az usb-s dvb-c tunerem, amit ebay-en vettem. A levél méretű csomagban csak maga a tuner volt, ami így néz ki:
A csomagban csak ez volt, semmi dokumentáció, se driver, se doboz, se kábel. A drivert már korábban letöltöttem a kínai gyártó honlapjáról. Könnyedén felment win7 x64 alá. A gépemen már eleve fel volt telepítve néhány dvb progi (alt dvb, dvbviewer, smartdvb), mivel egy TeVii s470 dvb-s2 pcie kártya már van a gépben, amit műholdas vételre használok. Az első két progival ki is próbáltam a dvb-c tunert. Az ini fájlokba be kellett írni a Digikábel csatornakiosztását. Mindkét progival egy percen belül megtalálta az összes csatit és minden szépen megy is vele. DVBviewernél érdekes volt a keresés, mert éppen a TeVii dvb-s2 kártyával ment egy adás (m2 HD) folyamatosan, amikor a dvb-c tunerrel kereste végig a Digikábeles frekvenciákat. A két dvb eszköz nem zavarta egymást.
A működés beton stabil, nincs kockásodás, akadás, adathiba... stb. Kb. negyed órás felvételben 0 stram error volt. Majd hosszabb felvételekkel is kipróbálom.Van rajta egy kék led, ami akkor világít, amikor lockol egy frekvenciát. Ha nem talál jelet, akkor nem világít. Ennek sok haszna nincs, inkább csak érdekesség.
Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak a dvb-c szabványt ismeri, azaz nem hybrid. Analógot, dvb-t -t nem tud, de nekem csak és kizárólag a dvb-c miatt kellett. Ebay-en az ára 50$ + szállítási költség.
A gyártó neve Shenzhen Turbosight Technology. Innen a TBS usb dvb-c tuner elnevezés.
Érdemes megnézni a cég többi tunerét, igaz dvb-s(2) témában van sok cuccuk. Van köztük olyan is, ami pl. a 16apsk és 32apsk modulációt is tudja, amiket a dvb-s2 műholdvevők és tunerek nem támogatnak. Sok támogatja a hardveres blindscan-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest