Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz sbazsi #8553 üzenetére

    Nézd, az asus előnye, hogy analóg adást is kezel a dvb-t mellett, ez árban körülbelül reális többlet. A másik csak dvb-t adás vételére való. Ha kell az analóg adás is, akkor asus... ha a távirányító is fontos, akkor is asus... ha csak dvb-t kell és nem fontos a távirányító, akkor a kínai is tökéletes.

    A kínai af9015-ös tunert a windows automatikusan felismeri (de van hozzá külön elérhető driver is - a windows már annál újabbat telepít magától). A 2.6.38-as kerneltől kezdve a kínai tunert a linux is alapból felismeri (pl, ubuntu 11.04+ esetén csak a zárt driver részen engedni kell, hogy letöltse a firmware-t hozzá).

    A kínai távirányítóját nem igazán fogod tudni használni (legfeljebb a saját programjával megy), az asus-é nem tudom milyen. A kínai-hoz kapott tévénéző program kicsit régi és butácska de végülis megy, sokkal jobb a win7 saját media centerét használni. Asus esetén is lehet jobban jársz a media centerrel (mert 2007-es annak a programja is, gyanús hogy nem a legoptimálisabb manapság).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák