Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Naja, nekem még az is plusz szempont, hogy tudja -e kezelni a broadcom crystal hd dekóderemet... és ahogy tapasztalom az ingyenes dvbdream kezelgeti, de nem a legoptimálisabb (plusz még az a hang probléma, amit vagy meg lehet oldani vagy nem)...
A progDvb trialt is próbáltam, ott is először sikerült használni a hardveres codec-et, aztán már nem... nagyon gázok ezek a progik, ráadásul ahogy olvastam ugyanarra az 1-2 motorra épül mind (szóval csak skin-ek, de ugyanazok a problémák velük).
Plusz még jó lenne kártyaolvasó támogatás is... nincs egy tisztességes tv néző program sem windowsra(64bit win media centerrel a softcam-es kártyakezelés és a broadcom hd támogatás is hiányzik)
Linux alatt elvileg a kártyakezelést is megoldhatom tetszőleges program mellett, a broadcom dekóder is támogatott.. (már a linuxos flash 64bit is kezeli) ... szal érik a váltás
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest