- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
A t-home-so topikban is feltettem ezt a kérdésem, de hátha itt hamarabb tudnak rá válaszolni.:
Jelenleg Paletta XL díjcsomagom van.
Szeretnék a jelenlegi digitális beltéri mellé egy másikat. Elvileg mivel van HBO a csomagban, díjmentesen kapnék még egy vevőt. Ezzel kapcsolatban felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy igen, csak 5000ft a telepítési díj. Kissé pofátlan, főleg hogy én is meg tudom csinálni.
Van valakinek arról információja, hogy ha bemegyek egy T-pontba akkor kapnék-e ott egy beltérit, így megúsznám plusz költségek nélkül a dolgot?Valamint Vaterán láttam olcsón ilyen vevőt. Ha ott megveszem be tudnám regisztráltatni és egy hozá passzoló kártyát kérni a t-hometól?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann