- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Annyian írátok ezt az XBMC-t, gondoltam kipróbálom én is. De teljesen el vagyok veszve, kérnék némi leírást, segítséget.
Ubuntu 10.10. Ahol tartok:
- feltettem az xbmc-t, OK
- feltettem a vdr-t, beállítottam a channels.conf-ot, indítottam, OK, tesztelni nem is tudom, hogy kellene.
- nem tudom feltenni a vdr-plugin-vnsiserver-t, pedig már beállítottam a ppa:yavdr/testing-vdr repot, gondolom ez kellene ahhoz, hogy az XBMC lássa is a vdr-t.Itt tartok. És nem hiszem, hogy ennyire bonyolultnak kell lennie.
Googlizok sokat, csak mivel most éppen nagyon nem széles sávon vagyok, még egy egyszerű aptitude update is vagy 10 perc, mára feladtam.
Ezt a leírást találtam eddig legjobbnak: http://www.loggn.de/all-in-one-howto-ubuntu-10-04-installation-konfiguration-von-nvidia-vdpau-vdr-mit-vnsi-server-xbmc-pvr-testing2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest