Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Vásároltam egy Leadtek DTV Dongle H-t.
Tapasztalataim megosztom veletek, elvégre olyan kevés van konkrétumokról.
Először aggódtam, hogy gyári hibás lehet, annyit olvastam eddig a FF analóg és a gyenge DVB módról, hogy aggódtam. De nem.
Eléggé melegszik, kissé meglepő, de úgy tűnik nem problémás a dolog, működik.
Telepítés gyorsan, egyszerűen ment, PVR2 kezelése nekem sokáig tartott, míg megértettem, nekem nem teljesen felhasználóbarát, de már tudom kezelni :-) Meglepetésként szolgált, hogy a cd-ről telepített PVR2 csak pár hetes kiadás, a net-en sem találtam frissebb változatot
Legnehezebb az analóg/digitális átkapcsolás volt, mivel alapban digitális módban állt, errefelé vidéken viszont arra még az esélyem is kicsi, hogy fogjak egyet. Majd jövőre :-)Az antenna csatlakozó érdekes, egy kis átalakítót kell a dongle-ba dugni, hogy szabványos antenna aljzat legyen belőle. Elsőre fura, de gyakorlatilag praktikus megoldás, nem fog kitörni az eszközből az antenna. Hozzá adtak FM-hez egy szalag dipolt, illetve egy kis kb. 6x5 cm-es lapot VHF DVB antenna gyanánt. Ez is fura volt, eddig nem ilyen antennákkal volt dolgom, de laptop táskába kiváló lesz, illetve a szabványos aljzathoz akár vehetek egy sokelemes Yagit is :-) Újabb fricska, hogy 60 MHz körül van az egyik vehető adó, ezért ott gondolom nem optimális az antenna. De volt adás, amelyik szépen bejött analóg módban, várakozásaimnál jobban. Még rendes antennával is fogom tesztelni.
FM Rádió: talán még inkább nehezen kezelhető felület, az állomáskeresés kb. 20 perc volt FM sávban, majd még biztos lesz jobb is, ha megismerem :-) A hangminőség, érzékenység jónak tűnik. A hangolás, léptetés kézzel nagyon lassú, még más gépen is kirpóbálom.
A korábbi hibás széria és a hozzáadott 1 oldalas addendum között némi áthallást gondolok, miszerint analógban FF volt a kép, itt viszont azt a hotkey-t taglalják, amivel a PAL/NTSC váltást el lehet végezni. Csak úgy eszembe jutott.
Adtak hozzá egy távirányítót, amivel az össz teendőm annyi volt, hogy beletettem az elemeket. És működött. Nálam egyelőre nem lesz sok szerepe, mert notebook-os tv-nél sajnos elérem a billentyűzetet, nem tudom túl messziről nézni a képet.
Összességében eddig nagyon elégedett vagyok, méretre kiváló, ár-érték arány szerintem kiváló, és még a DVB-T teszt hátra van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest