- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
dudika10 #6277 üzenetére
Mind1, forma1-et így is tudom nézni jó minőségben ha nagyon akarom, minden másra ott az analóg tuner.
Hááát, szvsz, sima filmek még elfogadhatóan jönnek ezzel a tömörítéssel, de a Forma 1-es közvetítés katasztrófa. Ha csak egy autót mutatnak elmegy, de ha totálképen egyszerre minden mozog, akkor gáz. Egyébként még az úszó EB közvetítésnél is észrevehető a tömörítés az m1/m2-n, ha sok a mozgás.
Hát valahogy kétlem, hogy az adatlapomon szereplő gép ne bírná a HD adást.
Nekem E3200-zal alapfrekvencián (2.4 GHz) megy, szóval kb. ugyanaz a szint. De lehet, hogy a szoftverrel vagy driverrel, firmware-rel van baj. Mit használsz?. Pl. nálam Ubuntu 10.04-gyel (2.6.32 kernel) a DunaTV már éppen észrevehetően szaggat vlc-vel, Fedora 13-mal megy (2.6.33 kernel), és Archlinux-on (2.6.34 kernel) is megy vlc-vel és MythTV-vel is. Nem tudom, hogy ez a scheduler vagy esetleg firmware miatt van-e így.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest