- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
zhagyma #5478 üzenetére
Hát igazából olyan csatlakozót szeretnék használni, aminél a két kábelvéget csavarosan rögzítem egymáshoz. Ezt hogy is hívják akkor ?
Mivel ennek szerintem kisebb a csillapítása (esetleg zaja is) - főleg hogy a DVB-T a 8xx MHz-es tartományban van Bp.-n - , mint a sima összedugósnak.
Amellett talán tartósabb is, még ha nincs is gyakran ki-be húzva (/csavarva).
Meg kültérre (antenna csatlakozása) és fél-kültérre (padlás) lesz.
És késöbb valószinűleg lesz majd parabola is, az meg ugye az ~ 1GHz - 2GHz tartomány, ahhoz meg végképp ilyen kéne.Azt viszont nem tudom pontosan milyen szerszám kellene, csak sejtettem hogy valami krimpelő féle, de ezek szerint lehet hogy rosszul.
És az is tényleg könnyen lehet, hogy ezen belül is van több féle megoldás, lehet csak némelyikhez kell szerszám.
Majd megnézek egy ilyen csatlakozót itthon, mivel csinálhatták, és úgy megpróbálom pontosan értelmezni amiket írtál.
De ha megoldható külön szerszám nélkül egy jó minőségű csatlakoztatás, akkor az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Renault, Dacia topik
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest