Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Nos, én se értem, pont azokért, amiket írsz.
A DVD olvasó magyar nyelvű leírásába van leírva, hogy "külső eszközre való csatlakozás", és ott van, hogy DVD-t megnézhetek rendes, nagy TV-n is (tehát nem csak a kijelzőn).
És akkor itt jön a megjegyzés, hogy a TV adást azt már nem. Pedig pontosan úgy van, ahogy mondod, a set top box helyett szerettem volna 2 legyet 1 csapásra.A PHilips magyar honlapján néztem, elvileg MPEG4-es kódolású DVB-t kezel, bár azt hiszem, ez így nincs leírva, de végig hajtogatja, hogy Magyarországon használható.
Divx-et, azaz MPEG4-et is kezel, tehát szintén nem értem. Le lenne tiltva? Bár kompoziton nehezen tudom elképzelni.
Scarton már ugye meg lehet valósítani, nem ? Mert a T-home setupb boxjából se tudom rávenni a DVD írómra a kikölcsönzött műsorokat, mert "le van tiltva".
Valahogy csak megoldják....
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő