- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Az mondjuk durva lenne a PHilipstől, hogy olyan terméket árulnak TV-zésre, amivel nem is lehet TV-t nézni... Akkor nem csak TV-n, hanem maga a készüléken se megy a TV, ha Mpeg2.... (csak külföldön).
Amúgy igen, IPTV. STB meg X300T. Úgy van összekötve, hogy a STB kimenete az SCarton keresztül a DVD írom bemenetébe van kötve. Tudok is felvenni vele műsort, gond nélkül. De ha kikölcsönzök filmet (ez egy külön kategória, ez nem élő TV adás), azt nem engedélyezi. Vmi olyasmit ír ki a DVD író, hogy a felvétel ennél a formátumnál nem engedélyezett. -
DrSoul
őstag
Nos, én se értem, pont azokért, amiket írsz.
A DVD olvasó magyar nyelvű leírásába van leírva, hogy "külső eszközre való csatlakozás", és ott van, hogy DVD-t megnézhetek rendes, nagy TV-n is (tehát nem csak a kijelzőn).
És akkor itt jön a megjegyzés, hogy a TV adást azt már nem. Pedig pontosan úgy van, ahogy mondod, a set top box helyett szerettem volna 2 legyet 1 csapásra.A PHilips magyar honlapján néztem, elvileg MPEG4-es kódolású DVB-t kezel, bár azt hiszem, ez így nincs leírva, de végig hajtogatja, hogy Magyarországon használható.
Divx-et, azaz MPEG4-et is kezel, tehát szintén nem értem. Le lenne tiltva? Bár kompoziton nehezen tudom elképzelni.
Scarton már ugye meg lehet valósítani, nem ? Mert a T-home setupb boxjából se tudom rávenni a DVD írómra a kikölcsönzött műsorokat, mert "le van tiltva".
Valahogy csak megoldják.... -
DrSoul
őstag
Sziasztok.
Lehet, hogy kicsit OFF, de talán tudtok tippet adni.
Szeretnék venni egy hordozható DVD olvasót, melynek van DVB-T digitális tunere (mpeg4.es). Találtam ezt (bár boltban még nem nagyon....).[link]
Az van a letölthető kézikönyvében, hogy " A TV-készüléken nincs lehetőség a lejátszóról történő TV tartalmak megjelenítésére."
Pedig a készüléken van composit AV out.Szerintetek ez hogy lehetséges? Gondoltam otthon rákötöm néha a TV-re is.
Bocsi, ha kicsit off voltam. Akkor azt is megkérdezném, hogy gondolom az USB-s DVB-T tunereket telepíteni kell, ugye? MErt van egy laptopom, de céges, nem igen tudok rá telepíteni semmit, pedig akkor egy USB-s TV tuner jó alternatíva lenne a hordozható DVD olvasónak.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest