Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz DrSoul #5367 üzenetére

    Akkor jól gondolom, hogy egy analóg tuneres TV-tek van, és ezt a lejátszót használnád esetleg ahelyett is, hogy veszel egy Set Top Boxot (vagy egy beépített DVB-T MPEG4 tuneres LCD/Plazma TV-t) ?
    " A TV-készüléken nincs lehetőség a lejátszóról történő TV tartalmak megjelenítésére."
    Milyen TV-készüléken ? Ez azt jeleni, hogy külső megjelenítőn (amit a composite-ra csatlakoztatsz) ? Csak mert hogy ebben az esetben a "TV-készüléken" szó pontosan mit jelent, ez sem egyértelmű.

    De ha egy DVD-t lejátszol, azt meg meg lehet nézni külső megjelenítőn ?
    Ez így furcsa lenne...
    Az hogy ebből a szempontból egy digitális tuner miért más, mint az analógok, az végül is érthető. Mivel ugye itt egy digitális jel van, amit - a lejátszó processzorának a feldolgozása után - szintén digitális úton kap meg a TFT megjelenítő. Tehát nincsen egy D/A átalakító, mert azt csak a külső eszköz miatt raknák bele.
    De ha a DVD-t (ami meg szintén egy digitális "forrás") meg le tudja játszani a külső eszközön, akkor kell bele a D/A konverter, tehát nem értem a dolgot.
    Esetleg az lehet, hogy MPEG-4 forráshoz valamiért nincs "bekötve" a D/A konverter, csak az MPEG-2-höz. Ugye a DVD MPEG-2 alapú.
    Vagy ez lejátszik nem csak DVD-t, hanem Divx-et / Xvid-et is (azok MPEG-4 alapúak, bár a DVB-T MPEG-4-étől azért eléggé különböznek) ?
    Ja és abban biztos vagy, hogy a magyar, MPEG-4 alapú DVB-T-t kezeli ez ? Mert ha nem, akkor felesleges is az egészen tovább gondolkodni...

Új hozzászólás Aktív témák