Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy frissítéssel megváltoznak az alvási pontjaid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vela
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segitséget szeretnék kérni a TotalMediaval (v3.5) kapcsolatban. Egy MSI Digivox II mini v3.0 USB-s tunerrel nézem és veszem fel a Téli Olimpiát az m1 és m2-ről. A problémám, hogy a felvett anyagokat semmi mással nem tudom lejátszani, csak a TM-val. Próbáltam VLC-től kezdve, WM Player-en keresztül Avidemux-ig mindennel. Egyedül ez utóbbival értem el némi eredményt. De ez is néhány másodperc után crash-el.
Nem értem a dolgot : milyen formátumban, vesz fel ez a cucc ? A kiterjesztés MPG de a Avidemux szerint H.264 . Ami ugye jogos, mert hogy ebben a formátumban sugározzák az adást, mintha mégsem teljesen az lenne, mert panaszkodik a B framekre. Vagy csak arról van szó, hogy vételi gyengeség miatt korrupt lesz a file ? Akkor a TM miért tudja kifogástalanul lejátszani az anyagot ?
Ja, egyébként tetőantennával próbálkozom, és a TM szerint 100 % -os a vételi minőség.
Ennek függvényében marhára nem értem a dolgot. Van valakinek ilyen problémája ?Köszi
Vela
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann