Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wlantal
tag
Szervusztok.
Csatlakozok az előttem szólóhoz.
Tegnap voltam kint Bécsben és vittem a kis "felszerelésem".
Jártamba keltembe benéztem a bezárás előtt lévő südbahnhof-ra nem titkolt szándékkal,hogy áramhoz jussak és kipróbálja milyen a DVB-t vétel oda kinn.Össze is jött felültem egy elsőosztályú EC kocsiba (áram kipipálva) csak a takarító személyzet kérdezte mi járatban.Mondom csak melegedni ültem fel indulás előtt azért leszállok.
Gép, tunner (GIGABYTE GT-U8000-RH) elővéve tapadókorong fel az ablakra antenna rá horizonttálra állítva.
Első nekifutásra analóg vétel semmi eredmény.
Másodjára DVB-T kapásból 8 adót talált és mily meglepő teljes térerővel a Presto indikátora maxra ugrott. Utólag kiderült mikor kijöttem az állomásról,hogy a torony az állomás közvetlen közelében van
.Nos ami meglepő volt számomra ,hogy a javarészt SD minőségben adó állomások nem szaggattak nézés közben.Az tegyük hozzá ,hogy nem egy mai laptoppal néztem a műsorokat. Itthon meg jó vétel esetén is az SD minőségű adók is szaggatnak a gépen.Ez utóbbit a Széchenyi hegyen a gyermekvasút várótermében a tunnerhez kapott kis botantennával csináltam ,de a Bécsi próba alkalmával is ezt használtam. Bár ez szerintem akkor is gépnek tudható be.Asztali "box"-al ugyan még nincs tapasztalatom de azzal szerintem ilyen gond nincs.
Végszóként az túra utolsó mozgás közbeni tapasztalatáról.
Haza felé tartva a Railjet fedélzetén.A már említett módon néztem a TV-t. Persze a tereptárgyak,épületek,alagutak stb... függvényében ugrándozott a térerő, de meglepett ,hogy Bécs-et elhagyva tökéletesen elvezhető volt a vétel, még Hegyeshalomnál is.Onnan viszont szomorúan tapasztaltam,hogy Győrhöz érvén az égadta egy világon semmilyen magyar DVB-T adást nem akart befogni.
Konklúzió, hogy ezek a sógorok valamit tudnak távközlés terén is, mit sok másban is egyaránt.
Nem részletezném,de itt lenne már az ideje,hogy sok mindenben példát vegyünk rolluk,de ez már egy másik topokba illik.Majd lehet megírom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fotó állvány eladó
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.Nos ami meglepő volt számomra ,hogy a javarészt SD minőségben adó állomások nem szaggattak nézés közben.Az tegyük hozzá ,hogy nem egy mai laptoppal néztem a műsorokat. Itthon meg jó vétel esetén is az SD minőségű adók is szaggatnak a gépen.Ez utóbbit a Széchenyi hegyen a gyermekvasút várótermében a tunnerhez kapott kis botantennával csináltam ,de a Bécsi próba alkalmával is ezt használtam. Bár ez szerintem akkor is gépnek tudható be.Asztali "box"-al ugyan még nincs tapasztalatom de azzal szerintem ilyen gond nincs.
wassermann