- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuCo.
tag
Én kb. 25 km-re lakom a vasvári adótól, és az egyik mux sehogy se, és a másik is csak 50-55%-os erősséggel jön. Pedig van antenna a háztetőn, erősítővel, igaz Kabhegy felé forgatva. De az csak 80-90 fokos eltérés a vasvárihoz képest, tehát ha nem egy zsebrádió erősségével sugároznának, akkor még talán jönne így is. Én is azt hittem, hogy majd a 25 km-re lévő adó egy drótdarabbal is jönni fog, úgyhogy a tetőantenna ami nem teljesen arra néz biztos elég lesz, de sajnos sajnálják tőlünk a kW-okat. Egyébként az osztrák digitális adókat, amik valószínűleg jóval messzebb vannak, mint 25 km, azokat meg egy sz.r szobaantennával is lehet fogni, házon belül, úgy, hogy tökmind1, milyen irányba van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest