Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuCo.
tag
Én kb. 25 km-re lakom a vasvári adótól, és az egyik mux sehogy se, és a másik is csak 50-55%-os erősséggel jön. Pedig van antenna a háztetőn, erősítővel, igaz Kabhegy felé forgatva. De az csak 80-90 fokos eltérés a vasvárihoz képest, tehát ha nem egy zsebrádió erősségével sugároznának, akkor még talán jönne így is. Én is azt hittem, hogy majd a 25 km-re lévő adó egy drótdarabbal is jönni fog, úgyhogy a tetőantenna ami nem teljesen arra néz biztos elég lesz, de sajnos sajnálják tőlünk a kW-okat. Egyébként az osztrák digitális adókat, amik valószínűleg jóval messzebb vannak, mint 25 km, azokat meg egy sz.r szobaantennával is lehet fogni, házon belül, úgy, hogy tökmind1, milyen irányba van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Direct One (műholdas és online TV)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann