Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nrc

    tag

    válasz A-l-i-e-N #3731 üzenetére

    Ugyanilyen tunerem van nekem is. Érdemes letölteni a gyártó weboldaláról a legújabb szoftvert, az nálam már képes a folyamatos megjelenítésre. Ami igazán bevált az a Dvbviewer 3.9.2.0-tól fölfelé. Ebben a topic-ban is olvashatsz arról, hogy hogyan kell beállítani ezt a programot. Hátránya, hogy nehéz beszerezni még próba verzióban is, mert a neten sok olyan változata kering, amire a vírusirtók trójait jeleznek..

    Másnál úgy tudom, hogy megy még a MediaPortal is, ezt is érdemes kipróbálni, mert legálisan lehet ingyen hozzájutni.

    Mákosmetélt
    Dél-pesti vagyok én is, korábban már írtam itt a vételi tapasztalataimról. Eddig egy erősítős szobaantennával hónapokon keresztül stabilan ment 99-100% körüli minőségben a vétel beltérben, de ma nem akar menni. Gyenge a jel, a szokásos 60-70% helyett max. 40%-ot sikerült elérnem. Lehet, hogy a hiba nálam van, de azért a helyedben nem ma próbálkoznék a vétellel. Ha adó oldalon van most a gáz, akkor lehet, hogy holnapra már ki is javítják és akkor eséllyel próbálkozhatsz, de azért minimum egy erősítős szobaantennát ajánlok beszerzésre ehhez.

    A TsReader-hez olvasd el ezt a leírást, ebben megtalálod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a jelminőséget is kijelezze a program.

    A DvbDream sajnos csak nagyon korlátozottan használható a MinDig-hez, mert nem kezeli az AAC hangot, ezért jópár tv és az összes rádió néma marad. Ahogy fentebb is írtam a dvbviewer-el vagy a MediaPortal-al érdemes próbálkozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák