Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
A-l-i-e-N
üzenetére
Ugyanilyen tunerem van nekem is. Érdemes letölteni a gyártó weboldaláról a legújabb szoftvert, az nálam már képes a folyamatos megjelenítésre. Ami igazán bevált az a Dvbviewer 3.9.2.0-tól fölfelé. Ebben a topic-ban is olvashatsz arról, hogy hogyan kell beállítani ezt a programot. Hátránya, hogy nehéz beszerezni még próba verzióban is, mert a neten sok olyan változata kering, amire a vírusirtók trójait jeleznek..
Másnál úgy tudom, hogy megy még a MediaPortal is, ezt is érdemes kipróbálni, mert legálisan lehet ingyen hozzájutni.
Mákosmetélt
Dél-pesti vagyok én is, korábban már írtam itt a vételi tapasztalataimról. Eddig egy erősítős szobaantennával hónapokon keresztül stabilan ment 99-100% körüli minőségben a vétel beltérben, de ma nem akar menni. Gyenge a jel, a szokásos 60-70% helyett max. 40%-ot sikerült elérnem. Lehet, hogy a hiba nálam van, de azért a helyedben nem ma próbálkoznék a vétellel. Ha adó oldalon van most a gáz, akkor lehet, hogy holnapra már ki is javítják és akkor eséllyel próbálkozhatsz, de azért minimum egy erősítős szobaantennát ajánlok beszerzésre ehhez.A TsReader-hez olvasd el ezt a leírást, ebben megtalálod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a jelminőséget is kijelezze a program.
A DvbDream sajnos csak nagyon korlátozottan használható a MinDig-hez, mert nem kezeli az AAC hangot, ezért jópár tv és az összes rádió néma marad. Ahogy fentebb is írtam a dvbviewer-el vagy a MediaPortal-al érdemes próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Formula-1
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- További aktív témák...
- DJI MINI 3 PRO DRONE ELADÓ/ DJI BESZÁMÍTÁS
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Eladó Gamer PC ASUS TUF GAMING B550M-E / Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Ti XC3
- Eladó Gamer PC ASUS TUF GAMING B550M-E / Ryzen 5 5600X / EVGA RTX 3080 XC3
- Eladó Gamer PC ASRock B450M Pro4 / Ryzen 7 2700 / Gigabyte RTX 3070 Eagle
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann