- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, így könnyen félreérthető; bocs.
Egyébként sima PC -s T-DAB vevőkkel sem vagyunk elárasztva pedig gyanítom jóval ésszerűbb áru lenne egy USB -s tuner mint pl. ez a drágaszág'. Persze azt hiszem pont cigam írta hogy PC -hez mennyire fölösleges lenne egy ilyen ha már neten át is lehet hallgatni; és van benne valami. Egy hibrid DVB-T/T-DAB tuner -nek nagyobb haszna lenne.Egyébként ötletem sincs miért nem tudják a DVB-T tuner -ek alapból a DAB -ot is fogni. A frekvenciák átlapolódását már én is észrevettem, maximum a kódolási mód lehet gond, ebbe nem látok bele de talán ez sem lenne akkora gond. Maximum az L sávot - ami ha jól tudom gigahertz -es tartományban van - nem tudná fogni de szerintem azt egyébként is mellőzik a kis lefedettségi lehetőségei miatt, idehaza meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest