Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Yettel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Az USB tunerekhez szerintem szoktak adni kis botantennát. Nem nagyon hiszem, hogy enélkül árulnák, bár nekem még nincs ilyenem.
Az más kérdés, hogy minden rendes országban ez a kis botantenna elég is és jó is, csak nálunk nem.
Hogy milyen lesz nálad a vétel az nagy talány. Pár tíz vagy akár csak pár centivel arrébb téve az antennát egész más lehet. Nálunk a szabályozásban a tetőantennás használatot célozták meg, de hogy az adótól pár km-re se legyen normális jel, az már bűn.A kábeltévé az egyrészt nem DVB-T hanem DVB-C és mpeg2, ráadásul kódolt, ha digitális.
Ha analógra gondolsz, hogy az kábeltévé kanóca milyen jelet szolgáltat DVB-T-re, nekem gyanús az ügy.
Valószínűleg erősítős antenna vagy tetőantenna kell a normális vételhez, de próba szerencse.
Ahogy látod, szinte hetente változik, és egyelőre nem a jó irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann