Új hozzászólás Aktív témák
-
MorphBCS
tag
válasz
garga pista #20812 üzenetére
Na megesett a telefon is, mert jött a párbajtőrvívás és kitört a pánik, visszadugtam a tv-ből a kábelt a boxba, majd nem vokt hajlandó felismerni. Kártya ki-be, kikapcs bekapcs, semmi se segìtett. Felhívtam őket. Távolról újralőtték a storyt, ment a vívás, ezüstérmes lett a magyar férfi csapat a VB-n. Megkérdeztem egyúttal a telefonos kollégát a CI dologról. Azt mondja hogy kb. 5-6 éve nem adnak, mégpedig azért mert külömböző TV gyártók külömböző eszközeivel külön-külön problémák voltak, nem volt egy egységes standard szerinti működés. Illetve ahogy Te is írtad, ha szerzek egy bármilyen, de akár DIGI Smart Cam CI+ kártyát, akkor sem fog működni, mert párosítva vannak a kártyák a boxokhoz, amit a hálózatra jelentkezéskor ellenőriz, és ha nem a saját boxban van a kártya, akkor bizony nem megy...
Na summa summarum minden marad így.
Lehetne kábelTV is, ha lenne kábel az utcában. Körben mindenhol van, csak a mi utcánkat hagyták ki, mert itt még a kiépítéskor nem volt ház. Kérdeztem a helyieket, csak Vidanet van meg T. De a Vidának van csak kiépített hálózata, és a T is csak azon szolgáltat bérelten. Azt mondták hogy akkor lesz kábelTV meg rendes net, ha lesz közvilágítás, mert akkor el tudnak jönni a villanyoszlopokon. A polgármester szerint az elkövetkezendő 10 éves tervben nincs világításkiépítés, szóval marad a mobilnet meg a parabola egy település közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest