- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MorphBCS
tag
válasz
garga pista #20812 üzenetére
Na megesett a telefon is, mert jött a párbajtőrvívás és kitört a pánik, visszadugtam a tv-ből a kábelt a boxba, majd nem vokt hajlandó felismerni. Kártya ki-be, kikapcs bekapcs, semmi se segìtett. Felhívtam őket. Távolról újralőtték a storyt, ment a vívás, ezüstérmes lett a magyar férfi csapat a VB-n. Megkérdeztem egyúttal a telefonos kollégát a CI dologról. Azt mondja hogy kb. 5-6 éve nem adnak, mégpedig azért mert külömböző TV gyártók külömböző eszközeivel külön-külön problémák voltak, nem volt egy egységes standard szerinti működés. Illetve ahogy Te is írtad, ha szerzek egy bármilyen, de akár DIGI Smart Cam CI+ kártyát, akkor sem fog működni, mert párosítva vannak a kártyák a boxokhoz, amit a hálózatra jelentkezéskor ellenőriz, és ha nem a saját boxban van a kártya, akkor bizony nem megy...
Na summa summarum minden marad így.
Lehetne kábelTV is, ha lenne kábel az utcában. Körben mindenhol van, csak a mi utcánkat hagyták ki, mert itt még a kiépítéskor nem volt ház. Kérdeztem a helyieket, csak Vidanet van meg T. De a Vidának van csak kiépített hálózata, és a T is csak azon szolgáltat bérelten. Azt mondták hogy akkor lesz kábelTV meg rendes net, ha lesz közvilágítás, mert akkor el tudnak jönni a villanyoszlopokon. A polgármester szerint az elkövetkezendő 10 éves tervben nincs világításkiépítés, szóval marad a mobilnet meg a parabola egy település közepén. -
MorphBCS
tag
Sziasztok!
CI+ modul témáról érdeklődnék.
Van 5 TV a házban, mindegyik nagy led, de mind öreg, egyik se smart. Elhalálozott a nappaliban a TV és megvettük életünk első nagy, 65-ös 4K-s mindent is tudó full-fullos LG smart TV-jét. Jött nappali rendezkedés és TV beüzemelés tanulgatás közben az ötlet hogy mivel ebben ugye van mindenféle tuner, a boxot meg el kellene tüntetni mert csúnya meg most nem mutat sehol se jól a jelenlegi berendezésben, váltani lehetne CI+ modulra. Digis (ONE-os) vagyok, van 3 HD Boxunk, de a nappaliban ha lehetne én simán elhagynám és váltanék a modulra. Beugrottam nálunk Tatán a ONE-ba ahol 2 fiatal kislány volt az üzletben. Mikor kérdeztem hogy adnak-e ilyen CI+ modult, mondták hogy "már nem divat" és nem tartanak az üzletben, de postázni tudnak ha szükséges. Van-e meglévő szerződésem? Van persze, parabolás vagyok. Na erre jött a válasz hogy "Jaaa hát akkor nem, mert minden net alapon megy, és kell a HD Box mert valaminek fel kell dolgoznia a digitális jelet." És közben nézett rám igen furcsán.
Ne én ekkor kezdtem el kételkedni, hogy azt sem tudja miről beszél. Mondtam neki hogy a TV minden digitális jelet feldolgoz, azért van benne a modul, hogy a kártya segítségével dekódolja a a fizetős szolgáltatást, de egyébként vesz mindent. Rádugtam a kábelt kopaszban modul nélkül, beállítottam a csatornakeresést, és konkrétan a létező összeset megtalálta, látom a programújságokat is, mindent. Csak kiírja a TV hogy a szolgáltató által biztosított előfizetői kártya szükséges a megtekintéshez.
Kötötte az ebet a karóhoz hogy ez parabolánál nem lehetséges, felejtsem el.
Mondjátok hogy nem én vagyok a hülye!?
Teszek egy telefonos próbát nemsokára ONE-nál, de közben az a kérdésem felétek hogy ha veszek egy bármilyen CI+ kártyát, és kihúzom a HD Boxból a kártyát, majd azt beleteszem egy CI+ kártyával a TV-be, akkor az működni fog? Vagy vannak egyéb turpisságok?
Van-e diffi a régi DIDI Smart Cam CI+ modul és más bármilyen CI+ modul közt?
Bocs hogy hosszú lett, de azért remélem érthető a nyűgöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest