Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
kugyu21
üzenetére
USB -s HDD -t támogató set-top-box -okról nem hallottam, ez nekem is új, szóval bocsi én csak általánosságban próbáltam válaszolni.
Ezeknél az eszközöknél nincs olyan amelyik a processzortól átvéve a feladatot, vagy annak nagy részét, tehermentesíti azt (HW-s dekódolás)?
PC -s Tuner nincs, viszont írtam ha a videó kártyád tudja a DXVA 2.0 -át akkor arra rá lehet bízni és a főprocid lényegében semmit nem csinál, lehet CAD -ezni (feltéve ha ahhoz nem kell nagyon a videókari procija).Az a tuner a tv-készülékben van benne, vagy annak a programja is egyszerúen lecserélhető?
Mi most csak a PC -s TV vevőkről beszélünk, ugye?
Mert amit utólag írtam ezekre vonatkozik (igaz a kisregénybe belevettem a set-top-box -okat is egy-két mondat erejére). A szoftver alatt normális Windows -os alkalmazást értettem. Set-top-box -nál aligha lehet olyan hogy egyszerű szoftver frissítéssel H.264 képessé lehet tenni; a benne lévő célprocesszornak kell tudnia a dekódolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eladó gamer PC i9-9900K (3.6 GHz) / RTX 2070 / 32GB
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mert amit utólag írtam ezekre vonatkozik (igaz a kisregénybe belevettem a set-top-box -okat is egy-két mondat erejére). A szoftver alatt normális Windows -os alkalmazást értettem. Set-top-box -nál aligha lehet olyan hogy egyszerű szoftver frissítéssel H.264 képessé lehet tenni; a benne lévő célprocesszornak kell tudnia a dekódolást.
wassermann